Zobacz pojedynczy post
stary 24-07-2006, 22:30   #113
ripper
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 08 2004

Stan: Na emeryturze
ripper ma numer GG 3603576
Domyślny

Up the Irons!
Wspaniałe występy na żywo. 13 albumów studyjnych + spora kolekcja bootlegów. Każda płyta jest świetna (niekażda jest łatwa w odbiorze). Zespół, który jest najwybitniejszym przedstawicielem NWoBHW (New Wave of British Heavy Metal). Technicznie członkowie zespołu są bardzo dobrzy, tak samo ich podejście do tego co robią jest godne podziwu (ukłon w stronę Steve'a Harris'a - lidera). Nie poddawali się modom i przetrwali złe chwile (np odejście Bruce'a po FoTD). Cieszą nas swoją muzyką od końca lat 70. i prawdopodobnie będą to robić jeszcze długo. Gdyby nie ten zespół, wiele sław metalu by nie zaczęło grać (imho~).
Subiektywnie - każdy kawałek tego zespołu ma dla mnie magię, która sprawia, że chce mi się żyć.

Co do Rammsteina~ - dead techno, którego nie cierpie.

@Gufat III
Chłopie, jak chcesz Maidenom doj*bać to nie czepiaj się ich tekstów. FoTD nie jest może ich najlepszym tekstem (ale i tak wole to od "satanistycznego bełkotu"), ale posłuchaj sobie Revelations, Flight of Icarus, Clansman, Sign of The Cross (Clansman i SoTC najlepiej w wykonaniu Bruce'a z "Rock in Rio"), Hallowed By Thy Name, The Evil That Man Do, Journayman, Dance of Death lub WIELU, WIELU INNYCH i wtedy się wypowiedz.

Btw. Po co ja 2 posty pisałem? ;s w/e

Ostatnio edytowany przez ripper - 24-07-2006 o 22:42.
ripper jest offline