Zobacz pojedynczy post
stary 24-07-2006, 23:51   #967
Zombiakus
Użytkownik Forum

Zombiakus's Avatar

Data dołączenia: 05 06 2006

Stan: Na Emeryturze
Domyślny :>

Dzisiaj do forum przybylo kilka stron, lecz to nie swiadczy ze poszlismy ze sprawa do przodu. Po prostu pare nowych osob doszlo i zaczelo analizowac pare wczesniejszych odkryc.
Vievioor:
No i co z tego ze postow jest sporo jesli nadal stoimy miejscu ze sprawa ssa.
Lady Rookstayerka:
Nie musisz tak wybuchac i zglaszac swoj sprzeciw przeciw zachowaniu Pella. Z kilku powodow.
1. To Pell zamiescil i przetlumaczyl ksiazke w ktorej opisane są dzieje Kylindry
2. On po prostu trzezwo patrzy na sytuacje.
3. Nie chcemy tutaj klotni bo juz sporo takich bylo.

Jesli myslicie ze to Cipfried ma Spikea to moim zdaniem sie mylicie. Chyba kazdy uzytkownik tego forum wie ze ów miecz znajduje sie na wyspie w polnocnej czesci rookgaardu i jest otoczony przez ogien.

Pewnie niektorzy z Was napisza teraz post w ktorym skrytykuja mnie, bo "ja nic nie robie a sie wymadrzam. I to jest nieprawda. Bo ja robie duzo tylko o tym nie pisze. Szukam caly czas po rooku, probuje cos odkryc ale spektakularnego odkrycia jeszcze nie dokonalem. Ja zanim pisze mysle. Jesli cos odkryje oczywiscie napisze ale najpierw sie zastanowie czy ta teoria moze byc prawdziwą teorią. Przepraszam za rzadkie uzywanie Polskich znakow ale sie spiesze bo zaraz wychodze. Jesli ktos chcialby sie ze mna skontaktowac to nr gg (1344108)

Pozdrawiam
Zombiakus
Cya

HAIL DESTRUCTION TEAM....
HAIL ALDORA