Cytuj:
Oryginalnie napisane przez tajemniczy111
@up
Ja pier****. Sluchac Cie juz nie moge. Dlaczego sadzisz, ze kazdy kto jest w Wanted to lize dupe Aleksowi ?? Moze masz jakis kompleks ?
edit:
I dlaczego piszesz do Najwyzszej prawdy, ze nie ujawnia nicku skoro sam tego nei robisz ?
|
Masz problemy z czytaniem? Powiedzialem wiekszosc z was nie kazdy, boze co Tibia robi z ludzmi
Cytuj:
Do tego jak mu tam Azureans czy jakos tak dzieciaku jak mozesz mi wypominac ze nie podaje nicku skoro sam tego nie robisz.
Po drugie jak mozesz mowic ze sie podlizuje komukolwiek skoro nikt nie wie kim jestem i do tego wcale sie dobrze o wanted sie wypowiadam bo sa tam tez niezbyt madre typy jak wszedzie.No nic blysnales tym postem jak i zreszta pozostalymi.Co do twojego pytania kto mnie splodzil to juz odpowiadam.Napewno ktos kilka razy inteligentniejszy i madrzejszy niz ciebie.
Teraz mozesz sie wypowiedziec jakims kolejnym blyskotliwym postem ktory znowu nic nie bedzie wnosil do dyskusji oprocz bluzgow i obrazania.
Btw.przejzalem teraz z ciekawosci twoje posty i wnosze ze masz kompleks Draza skoro robisz jakies zdjecia przerobione z jego osobom bo jak mozna poswiecaj tyle czasu czlowiekoqwi ktorego sie tak nie lubi wrecz nienawidzi ,a moze tuy go kochasz bo tyle czasu poswieca sie tylko osobie ktora sie kocha.Pewnie masz jego zdjecie na scianie powieszone no ale coz niektorzy kochaja sie w dziewczynach ,niektorzy w chlopakach a jeszcze inni w postaci znanej z gry.
|
Ty podasz jak ja podam? Nie sadze. Jestem ukryty zeby nie dostac hunta, jak sam widzisz jestem w NR. Ty jestes z Wanted i boisz sie pokazac nick? Zalosne "dzieciaku"
@ Woor
Jak wposmnialem nie mowie ze kazdy jest w Wanted dupolizem, ale wiekszosc. I zdania nie zmienie.