Zobacz pojedynczy post
stary 25-07-2006, 10:02   #971
Tom The Tanner
Użytkownik Forum

Tom The Tanner's Avatar

Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Karton se zrobiłem IQ: 4

Tom The Tanner ma numer GG 5904267
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mati66
A jaką masz pewność że Ghoul i Mino Mage naprawde mają cos wspólnego z tym questem?
1.Ghoul nie mu miec nic wspólnego z tym questem
2.Mino mage może być tam na ozdupke bo ANI klucza ANI Veroth nie ma
3.Jedynym dowodem na to sa fake'a i jakieś bajeczne historyjki

Wytłumacze ci to teraz, teraz gdy już nie jestem takim newbiem bo musze przyznać że kiedyś byłem. Tamten psot był moim 1 postem na forum i nieznałem się na tutejszych obyczajach itp. Zauważ nawet jak pisałem: ''rookslayer'' i ''!!!!'' ale czasy sie zmieniły i ja też. Wytłumacze to ci jaśniej.
Zwykły gracz wchodzi sobie na Tibię, podoba mu sie gra bo doszedł aż do pomieszczenia z ghoulem. Patrzy sobie na tego ghoula i myśli ''ooooo na późniejszym kontynencie musi być wiele więcj takich rzeczy'' gram dalej. Przychodzi następny i widzi ghoula. Myśli ''jak się tam dostać'' - myśl takiego newbie ''madafaka ja cche tam wejsc gdzie tu klucz je buły klucz1111'' ale po pewnym czasie tacy newbie stali sie o wiele bardziej profesionalni i tak oto np: ja jestem rookstyerem, ty, on, ona, je Widać od razu że większy procent osób widzące ghoula - zagadkę bez rozwiązania jak na razie próbuje się tam dostać zrobić z nim coś co inni nie zrobili. No i zostają na rooko. A mniejszy procent wychodzi z niego aby spotkać się z takim czymś na mainie. Jest jesze jedna możliwość ale z nią nic sie nieda zrobić. Przychodzi sobie ktoś widzi ghoula i krzyczy żeby usunęli ściane a potem nieumie otworzyć drzwi i niewie w ogóle o co tu chodzi. To jest największy procent ale tylko tamte możliwości trzeba liczyć. A wieć: CipSoft to widzi i już dawno usunął by takie coś kosztem tego że może jakieś 50 osób ze 1000 przestanie grać w Tibię ale za to zmniiejszy się ilość rookstayerów o 700. Zrobił by tak dawno... więc czemu nie zrobił? Dlatego że qest istnieje! Nie usuną kawałka istniejącego qesta. No dobra usunięcie może nie ale chociaż news informacyjny? Nie. No dobra może nie to ale moze chociaż pojedyńcza wzmianka w wywiadzie? Nie. Nightmare powiedział jasno że ''rookstayerzy szukają i tak za daleko'' - dokładnie jego słowa. A więc quest istnieje i nic nieda sie z tym zrobić. Choćby niewiem jak zniechęcać rookstayerów oni wiedzą swoje (I JA ).
macha swoim fiutem do taktów partytury
Tom The Tanner jest offline   Odpowiedz z Cytatem