Temat: Nowe Questy
Zobacz pojedynczy post
stary 25-07-2006, 11:17   #619
Tawer Redeye
Użytkownik Forum

Tawer Redeye's Avatar

Data dołączenia: 20 03 2006
Lokacja: Wrocław
Wpisy bloga: 1

Stan: Na Emeryturze
Tawer Redeye ma numer GG 631049 Tawer Redeye ma login Tlenu kamix21@o2.pl
Domyślny

@Pawelek
Ja nie moge. Dawac wszystko dla FACC-a a dla PACC-a nic tak to się przygotuj na grę tylko na ots bo kasa się skończy na utrzymanie serverów. Same miesięczne utrzymanie servera (JEDNEGO) kosztuje pare tysięcy Euro, a ile 74 no ile. Trzeba jeszcze na pensje dla pracowników, podatki, a dotego chcę się coś zartobić. Idź na sobie na te głupie ots-y gdzie grają same lamy albo odpoczywajacy gracze.
@topic
Upek będzie fajny. Zawsze knight miał poziom trudności hiper mega super giga łatwy, a teraz trudny i dobrze! O jeju nie można wziąść loota, a co ci szkodzi wziąść pare FF, PF, lub EF oraz DF i wyczarować fielda na ciało, no co? Skilować se możesz bez użycia staminy, rubić runy, trenić mlvl, możesz zrobić impreze na którą przyjdzie gildia, gry różne np kto pierwszy dobiegnie gdzie po pijanemu. Aimbot i lighthack - n00bki któe pekują dostaną bany za PK i tyle, zreszta marudzicie, że knight będzie miał kłopoty z obroną przed PK, a z hotkeyua nie można będzie użyć uha? Będzie można, sorc będzie mógł uciec na mana fluidach knightowi będzie łątwiej szedł anni. Zresztą EX nadal będzie więc sorc nie rozwali cię w 1 sekunde seria SD wystrzeloną jak z uzi. Zreszta nowe nagrody w questach nowe outfifty nowe miejsca do expa nowe wyspy i questa na dostep.
272 posty

Ostatnio edytowany przez Tawer Redeye - 25-07-2006 o 11:18.
Tawer Redeye jest offline