Zobacz pojedynczy post
stary 25-07-2006, 13:58   #12
Vanhelsen
Użyszkodnik

Vanhelsen's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau

Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
Vanhelsen ma numer GG 2690575
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez The Mass
A czy ja mówie, że jestem niewinny?
Jak słyszałem coś takiego jest... " Suka da, pies weźmie"..

No na wsi to był ogólnie przecież hardkor nie? Zupełne inne życie niż w mieście?... Nie rozmieszaj mnie..

No chyba że te 'panny' to były cyganie..

PS: Nie?
Yeah! Genialne podejście i genialna wymówka... Jak tak dalej będziesz gadał to za którymś razem dodatkowo dostaniesz od "suki" w pysk albo jeszcze gorzej... To, że ktoś ci się wypina du... 4 literami to nie znaczy, że trzeba brać (rotfl, ale spox)... Troche samokontroli chłopcze... A co by było gdyby twój pierwszy raz załatwił tobie bachora? NIe tylko Ona by nmiała zrypaną przyszłosć, ty też...

Co do wieku, to nie chodzi o wieś tylko o stare czasy. Ta zacna i romantyczna opowieść o ROmku i Żuli była napisana tak, że oni mają po 14 (czternaście) lat (ewentualnie 16, ale nie więcej ) bo tak było parę wieków temu. Człowiek był starcem w wieku 45 lat, dorosłym w wieku 14, ale tam też była inna psychika. Teraz rozpiętość zycia się wydłużyła do ~80-90 lat, ale wraz z tym, szybkosc psychicznego dorastania małolatów... Teraz 14 latki do niewyparzone bachory... (ofkors wyjątek, który się zdarza, potwierdza regółę)
Howk, kapitanie bobrze...

Vanhelsen jest offline