Co do pytania Smoczka czy kogos tam. Uważam iż zrobienie 30 lv magiem w tydzień jest niemożliwe (chyba że jesteś maniakiem i grasz 24/24). Mój rekord to 20 lv w 2 tygodnie (równiutko), częściowo udało mi sie to dzięki Karmazynowemu Zwierzowi (tak się zawsze balem wejśc w podziemia DTD, a te mapki mi pomogły). Co do expienia sorcem - ja robiłem tak: rano DTD (Mt. Sternum) - mało osób o tej godzinie, około 16 zmiana na Old Mines w Kazo (w DTD o tej godzinie nOObow sporo) - tą oto techniką zrobiłem 20 lv w 2 tygodnie (chociaż jeszce czasem śmigałem na Orcs Camp koło Greenshore
DROGI KISIELU:
Jak się na 7 lv wybierasz na cycuszki toś samobójca

- na Cyclopach można expić (wg mnie) od około 9 lv (a najlepiej 11) kiedy to masz czar Exura (lub na 11 lv Exura Gran) - ponieważ sam bardzo często spotykam cycuszki po 2 - wtedy bez leczenia masz tp do swiatyni (myślałem że na potworkach padasz a to PK - to troche zmienia sprawe). Radze przenieść się do Thais (o wiele mniej PK - a nawet jeśli jakiś czesto mozesz liczyc na pomoc High leveli). I do 13 lv masz sporo cycuszkow - potem się wstrzymaj z huntowaniem ich az do 19 lv (kwestia rozdzek)