Zobacz pojedynczy post
stary 25-07-2006, 17:28   #979
Vezir
Zbanowany

Vezir's Avatar

Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Białystok/Brussel

Szczęśliwy Hmmm...

Czy mozna wyrazac tu swoje opinie??

Jeśli tak to moim zdaniem (tu wszscy juz mysla ze powiem ze nieda sie zdobyc ss na roku a tu dupa) da sie go zdobyc ale napewno nie z tej wyspy gdzie on lezy bo CIP-y nie byly by juz takie glupie tylko spojzcie jak by ktoś się tam dostal to mogl bym tam stac i codziennie po kazdym server save moglby brac kolejnego ssa i przezocac przez zeka na 2 strone a to by bylo glupie. Więc jeśli ten quest istnieje a mam nadzieje ze tak jest to umieszczony jest on gdzies w podziemiach. No i pozatym przeczytalem 58 stron więcej nie dalem rady bo to juz byl sam spam albo Kolumbi odkrywający to samo co ktos opisal kilka stron wczesniej.Nie wieze tez ze wszystko co jest na roku ma cos z tym wspolnego
wiec nie szukajcie tego wszendzie skupcie sie na czyms co sie wydaje najbardziej powiązane anie Dixi jest wnuczka Obiego o boze to cos znaczy.
Jeśli ktos napisal mniej więcej cos takiego jak ja to sorka czytalem tylko do 58 strony.

PS: Zaświtalo mi cos "Tylko pokorni mogą dotknąć ostrza tego miecza" czy jakos tak to poprostu chodzi (chyba) o rookstayerow oni sa pokorni nie cha miec swojej specjalizacjii nie wyruszaja w wielki świat poprostu zostają na 1 miejscu nie mając ambicji co do maina niewiemm oze wprowadzam was w błąd ale ja tak myśle oki wielkie pozdrowionka

I WIELKIE GOOD LUCK DLA MALYCH ODKRYWCOW

@edit ok juz sie tu więcej nie odzywam i nic nie będe pisal nie mam rokstayera ale chyba założe jak mi sie pacc skończy oki narqs, a z tym ssem moze jest tak samo jak z dslem w skarbcu imperatora Kruzaka NIEDOZDOBYCIA?

Ostatnio edytowany przez Vezir - 25-07-2006 o 18:59.
Vezir jest offline   Odpowiedz z Cytatem