Zobacz pojedynczy post
stary 09-08-2004, 22:04   #13
Gonzo von Krenzel
Użytkownik Forum

Gonzo von Krenzel's Avatar

Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin

Stan: Niegrający
Gonzo von Krenzel ma numer GG 2029181
Domyślny

A dlaczego nikt nie zakłada takich tematów o operatorach na kanale #tibia.pl? Oczywiście - kto jest najlepszym opem? Jasne, że Gonzo. Kto najpiękniejszy? Gonzo. Kto najmilszy i najprzyjaźniejszy użytkonikom? Ano Gonzo! Kogo kochacie? Przecież Gonza! I co tu dużo mówić...?
No ok - teraz coś o tych strasznych maszynach zwanych moderatorami i superkomputerze nazywanym potocznie "administratorem"...
Tu pozwole sobie zacytować słowa pewnego urządzenia (moderatora), które niestety nie chce ujawnić swojego numeru seryjnego (eee... imienia?). A może i chce, ale ja się nie staram je poznać:
Cytuj:
"Dromader sux - to każdy wie. Matkus rulez - to też każdy wie. Tibia.pl też rulez, prawie jak matkus - ale matkus i tak lepszy."
Nie no żartuje - Dr. Omader ma wkręty u matkusa, a ja się staram o moda, więc go lubie.

Poza tym Jakuby rządzą (n3m3s1s)!
O $corcereru nie wspominam, bo sił mi w mych dłoniach szkoda ().
Iwan - o tak - to trzeba podkreślić. Iwana cenie za to, że nieraz widok jego nicku na IRCu około godziny 5:00 wspiera mnie w tym abym się nie poddawał na życiowej drodze do celu.
Gimli rox, bo z najlpeszego miasta w Polsce - ze Szczecina.
Magus - ma bratnia dusza kochająca imprezy, muzykę, seks, piwo i szydełkowanie.
Gremlin - szacuneczek za to, że jest "dobry" w tym co robi.
Barts - wpadaj na IRCa częściej! Spoko koleś i dobry gracz w tibie.
Baron Kaldrick (dobrze napisalem?) - przepraszam, ale totalnie nie wiem kim jestes - mialem dluuugie wakacje forumowe (kilka miesiecy). Nie wiem "jak sie tu dostales" . Mam nadzieję, że nie masz mi za złe i, że jak najszybciej się poznamy - wpadnij na nasz kanał.
Oczywiście o Scoru to żart - scorcerer jest najlepszym moderatorem tego forum! Już dawno powinien być adminem! W ogóle powinien mieć tibia.pl na własność! Jest genialny, inteligenty, zrównowarzony. Jego wypowiedzi są zwięzłe, mądre i czytelne oraz przejawiają wysoki poziom jego pozytywnej i obiektywnej autooceny! Scor jest wzorem moderatora w wielkich portalach tak ciągle rozwijającego się internetu.
Daj mi +m na kanale - błagam!

Pewnie o kimś zapomniałem, ale zeedytuje jak sobie odzapomne.

Ostatnio edytowany przez Gonzo von Krenzel - 09-08-2004 o 22:37.
Gonzo von Krenzel jest offline   Odpowiedz z Cytatem