Odrazu mówie, że nie robiłem tego w żadnym programie i niczym sobie nie pomagałem, tylko Paint
Nasz bohater zalogował się na polanie, z której niedało się wyjść.

Zauważył drzwi, a zaraz potem dźwignię. Pomyślał, żeby jej użyć. Ale to tylko pogorszyło sprawę.

Na szczęście Knight był znany ze swej siły

Rozprawił się ze smokami strzegącymi drzwi.

Niestety, drzwi były zamknięte

Nasz bohater z rozpaczy zabił się.
Proszę o commenty!

Ale bez takich typu: noob; debil; nie umie robić fake'ów; po co on w ogóle jest na forum; wyp*****aj z forum i nie wracaj.
@Rzeberko
Ślepy jesteś!?!?! Przeciesz widać tego bohatera ciągle... Tylko imienia nie widać, musze pamietać o kolejności wklejania

@Max121
Juz na początku posta powiedziałem, że
NIE UŻYWAŁEM ŻADNEGO PROGRAMU, bo moi bracia sie boją, że będzie vir!!! @$@@$&@$!!!! A poradniki do fake'ów wszystkie przeczytałem ty @#%*#%!!!!
@Koko$
dziwisz się, że polana ma drzwi!?!?! to
FAKE. A dragi na polanie? loornij z kanionu na trawke draga, bedziesz miał draga na polanie -.-
Mogłeś dać chociaż 4/10, starałem się
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez TomStone
Bardzo słaby fake
|
Bo robiony w paincie ^.-
@Drakon First
omg, byś widział najgorszy fake to byś sie zesrał na swój -.- Tobie za to płacą czy sam sie tak zachowujesz?... Krytykujesz prace innych chociaż są dobre lol
@Radziszek
Nie ma nicków, bo nie ma convertera!!!
JA WIEM O TEGO TYPU PROGRAMACH JAK FAKE FRONT CONVERTER ORAZ TIBIA SPRITE EDITOR, KTÓRE SĄ POTRZEBNE DO ROBIENIA FAKEÓW!!!! Jakbyś przeczytał cały mój post to byś wiedział, że ja mam starszych braci, którzy mi nie pozowolą tego sciągnąć, bo myślą, że będzie
VIRUS. A mam zarąbiście skutecznego anty-vira.
@Volan
brawo, głupszego posta w tym temacie nie znalazłem

Jego wcale nie zabijają drzwi, tylko sam sie zabija ROTFLMAO... czytanie ze zrozumieniem...To ty mi równiutko przyklej wszyściutko, założe się, że będziesz robił screeny z otsa lolq -.-