Zobacz pojedynczy post
stary 09-08-2004, 22:20   #64
Zygfryd
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 07 2004
Lokacja: Gdzieś w Otchłani..

Stan: Niegrający
Domyślny

Wrocilem z Wrocka i zamiast updatu w Tibii to mam "update" na forum Ale ciesze sie z niego tak samo, jakbym sie cieszyl z updatu w grze Na samym poczatku to sie troche zdziwilem, sam nie wiem czemu Jakos wyobrazalem sobie je bardziej "kolorowe", ale po przeczytaniu kilku tematow(o obojetnej tresci) doszedlem do wniosku, ze taki wyglad mi bardzo pasuje i niepotrzebne by byly jakies bajery, bo tylko by sie dluzej ladowalo chociazby Akurat bardzo lubie te kolory i nowe forum odpowiada mi jak najbardziej Oczywiscie nie jest jeszcze wszystko "cacy", np. w tlumaczeniu, ale domyslam sie, ze pelne tlumaczenie bedzie juz zaniedlugo
Jakbym ja mial cos zmieniac, to przesunalbym do prawego rogu i troche nizej link "odpowiedz", bo jakos tak wydaje mi sie to niedopracowane Chociaz.. moze to przyzwyczajenie? Ale naprawde tak by mi sie bardziej podobalo. Moze moja prosba zostanie wysluchana?

W ankiecie na tibia.pl dalem 5, gdyby bylo dalbym 5 z duzym plusem. Dlaczego? Moim zdaniem do 6 jeszcze troszke brakuje Moze dam 6 za kilka dni? W kazdym razie 5 to nie jest zla ocena, a raczej, jak sama mowi, bardzo dobra Wiem, ze sie baaaardzo napracowaliscie i minimalna ocena, na jaka zaslugujecie to wlasnie 5

Edit: (Czy ja zawsze musze edytowac swoje posty? )
Hm.. ja nie mam 14 lat tylko 15! 14 to ja mialem przed 15 listopada ubieglego roku Chyba, ze tu pokazuje skonczone, ale malo kto posluguje sie swoim "skonczonym" wiekiem

Ostatnio edytowany przez Zygfryd - 09-08-2004 o 22:27.
Zygfryd jest offline