Jestem przeciw takiemu tematowi. Chyba nie potrzebny tu kolejny temat, który dojdzie do 100 stron itd. z fake'ami amatorów (bo większości będą to pewnie słabe fake'i będą) i przy tym dwa razy tyle postów typu "wspaniale!" "to jest beznadziejne" "ale ty jestes gupi" itp itd. Jeśli chcesz robić fake'i, proszę do podforum fake'ów. Jak będą to ciekawe fake'i to temat nie zapadnie się i ludzie którzy chcą oglądać fake'i będą sobie je tam oglądać i tworzyć. A szczerze powiedziawszy mnie te fake'i wogóle nie zainteresowały niczym. Ba... nawet mogę powiedzieć, że niektóre z nich są żenujące (szczególnie ten ostatni). Oczywiście jest to tylko moja ocena, może mam inne poczucie humoru niż Ty
PS. Co do sondy to może jest z sensem... zagłosowałem "Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee." (btw. czy ilość literek "e" świadczy o tym samym co ilość "!" na końcu zdania?

) ponieważ odpowiadając na pytanie "Czy wasze fake'i też mają być tu wklejane?" jasno wyrażam, że nie chcę żeby były tu wklejane moje fake'i a nawet dodam od sibie, że nie chcę żeby tu wogóle były wklejane jakiekolwiek fake'i.