Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Azenus
@Crown~
@Jastr Zielinski: Biegałeś po Darashii krzycząc że Deviladon ma hunta za 20k, gdy ostrzegłem Cię, wyśmiałeś mnie i wyzwałeś od wieśniaków. Za jakiś czas padłeś drugi raz. Dev~ mówił mi że nie zamierza zaprzestać swoich działań wobec Ciebie. "Chłopy z mojej wioski" (tak jak to powiedziałeś) nie twierdzą że bezpodstawnie.
|
eee co o czym ty mowisz?? Poprzestawiało ci się coś chyba ?? Byłem na huncie na necro zpekował mnie pobiegłem do ankh przyłączył się qmpel knight i poszedliśmy po deviladona (przez cały czas pisałem z nim na priv miał czekać). Niestety zanim qpiłem mfy itd i dobiegłem pz już mu minął stałem w depo on zaczął coś tam pisać wyzywać mnie( coś w stylu fa*** polish noob itd i dał loga ja napisałem hunted nic pozatym( RAZ hunted i w depo więc przestań pier... że latałem i krzyczałem i to jeszcze w dodatku o paymencie :/).(nie wiedziałem jeszcze że ma jakieś plecy w hwl i wogóle co to za typek) za parę minut ktoś się podłącza i pisze jaki to deviladon jest straszny i żeby go nie dotykać ( to pisałeś za pewne ty) pomyślałem pewnie on lognął się na drugiego chara i próbuje mnie podejść (jak to część ludzi zabije później loguje się na inną postać pisze że tamten char ma wielkie plecy i żeby lepiej go nie dotykać nie wiedziałem kim on jest polakiem szwedem czy czechem po prostu wydało mi się to podejrzane) z tąd ta gadka o paymencie (z tobą na privie !! więc nie koloryzuj ok dodam tylko że jak tylko sprawdziłem to co mówiłeś podziękowałem ci za ostrzeżenie i tyle i nie wyzywałem cię od wieśniaków więc nie zmyślaj ok ) co do drugiego deda to raczej przykry zbieg okoliczności niż zaplanowana akcja (jak wyszedłem z depo sporo ciał leżało większość killled by wojtix) a oni we 3 pekowali na całego no i stało się :/. Ja jak na razie wbijam nie gram i czekam na obrót wydażeń. Jak hwl wygra i tak bym sobie nie pograł jak dominion wygra to wtedy się wróci do gry i tyle

Deviladon chce ode mnie kasy

ubzdurał sobie że jestem w nightfly a w tej gildi był bubkez a on zabił jego brata czy tam kolegę itd (po prostu zwykłe pk a teraz jeszcze pa a ja tam wbijam nie będę płacił ) Swoją drogą mówiłeś że też z nim miałeś problemy więc wiesz co to za typ gracza (noobek z plecami)