Zobacz pojedynczy post
stary 09-08-2004, 22:54   #9
Barts
Użytkownik Forum

Barts's Avatar

Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Hell

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Askara
Poziom: 40
Poziom mag.: 44
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pufaa
Stwarzanie problemu... przecież napisałem że jak ktoś NIE CHCE czytać o questach, tylko chce je zrboić SAMEMU, to NIE MUSI zaglądać do danego tematu... ale są tacy co wolą wiedziec czego spodziewac w danej jaskini itp. moglbym nawet podac pare stronek z wiekszoscia questow, ale nie bo nie wolno... cenzura jest czy co????

A co z tego że jest zabronione w Tibia Rules??? Mało kogo to obchodzi, jak bede chcial to zaptam sie kogos w Tibii o questa powie mi wszystko jak bedzie chcial... a często chce. A to że potem ktos to spisal i zamiescil na stronce to juz normalna kolej rzeczy.
jesli potrzebujesz porady w stosunku do questow a masz w d**ie Tibia rules to powiem ci ze napisz maila do cip z zapytaniem a najlepiej podaj im swoj nick oni na pewno sie tym zajmna w dobry sposob.

Powiem ci tak JA nie chce czytac o questach a jestem moderatorem i mam obowiazek zagladac do kazdego tematu i czytac co tu piszecie.
Kiedys przez 3 miesiace chodzilem z ilkoma gosciami w poszukiwaniu questow w Hero cave. kilka razy wpakowalismy sie w dosc ciekawe grupki wielbicieli i ginelismy znalezlismy wiele ciekawych miejsc ale wiele razy padalismy lacznie wtedy na Aole stracilem ponad 300k a na runy chyba jeszcze wiecej....
Powiem ci tak kumpel sie przechwalal ze umie grac w Warcrafta bo przeszedl calego. kiedys gralem z nim przez siec I go dosc szybko rozwalilem, okazalo sie ze uzywal kodow i solucjii ja mimo wielu porazek nauczylem sie grac i to dosyc dobrze. tak samo w tibie gram ponad 2 lata i wiem ze nie znam wszystkich miejsc ale staram sie poznac ich jak najwiecej bez wzgledu na koszty. A jesli taka gra z solucjami jest dla ciebie najwazniejsza polecam gre w kubusia puchatka akurat gra na twoim poziomie
Barts jest offline