Zobacz pojedynczy post
stary 26-07-2006, 23:21   #141
Tibijska*Dziewczyna
Użytkownik forum

Tibijska*Dziewczyna's Avatar

Data dołączenia: 26 12 2005
Lokacja: Bydgoszcz/Thais

Stan: Na emeryturze
Profesja: Druid
Świat: Guardia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bellatrix Vampirica
MUNDURKI TAK!

dosyć oglądania pasztetów w zbyt ciasnych biodrówkach, wystających stringach i do tego wylewającego się sadła, pfu, pfu, pfu, rzygać się chce na widok czegoś takiego. Oceny to to ma beznadziejne a w głowie tylko najnowsze i najmodniejsze ubrania i jak najwięcej telefonów komórkowych i numerów gg od chłopaków. Mam już dość codziennego oglądania różowych pasztetów z wylewającym się sadłem które myślą, że są seksowne(muehahahaha). Poza tym mundurki na dziewczynach wcale nie wyglądają obciachowo - dobrze skrojony prezentuje się bardzo ładnie i nie wiem dlaczego mają być obciachowe. Nikt nikogo nie będzie wyśmiewał, że ma trochę bardziej ubogi ubiór niż jakaś wymalowana z przeproszeniem młodociana ****a z dżinsami za 200 złotych...

proponuję sobie obejrzeć japońskie uczennice w szkołach. One w mundurkach wyglądają bardzo ładnie, nie ma prawie wogóle objawów "seksownego pasztetu", wszystkie wyglądają na dobrze wychowane i dobrze wyuczone. I to ma być uczeń.

"Tłamszenie prawdziwej istoty ludzkiej" - a szkoła to jest pokaz mody i charakteru za wszelką cenę? Szkoła to jest szkoła, budynek publiczny przeznaczony do nauki a nie szpanowania ubraniem itp. a po szkole to hulaj dusza
Zgadzam sie =]
Ja nie mieszkam w Polsce od dluzszego czasu i mam w sql mundurki ....
Qurde to wcale nie musi byc obciach....Tylko strasznie mnie wq***
takie laski ktore pomimo mundurkow nosza czarne obcisle spodnie i tak obcisle koszule ze im sie cos wylewa
No i wiekszosc facetow nosi spodnie 'elo rap,gowno w gaciach' lol
No i ja jestem jak najbardziej za mundurkami x]
STop Rozowym 'Laska' ktore wygladaja jak z agencjii ....

PeAcE ouT!
Tibijska*Dziewczyna jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.