Cytuj:
Oryginalnie napisane przez fm*
Hakuoh czy jak Ci tam, wyjdz. Ośmieszyłes sie pokazujac jakim wlasnie 15 letnim debilem jestes. Twoim postem chciales pokazac jaki jestes fajny? kompromitujac innych? pojechales po typie za to, ze napisal "Wg. mnie to jest coś jak postman quest, czyli na myślenie, a nie idz zabij i wez" akuraj tutaj typ ma racje przynajmniej napisal cos z sensem, ale Ty wszedles porobiles cytaty chciales sie popisac i nic nie wnoszac do tematu poszedles, pomysl tym swoim 15 letnim umyslem nasteonym razem idioto.
|
Zarejestrowałeś sie dzisiaj tylko dlatego, żeby mnie do pewnego stopnia zdenerwować? Niestety, wiem czym to może grozić ten post ale niestety nie moge tego znieść. Słuchaj ty smrodzie. Jeśli zamierzasz obrażać ludzi to najlepiej zachowaj to dla siebie. Tak sie składa, że jesteś w błędzie, że kolo ma racje. Bo kto tak naiwny mógł porównać do Postmana? Co, podchodzisz do kolesia, "Hi" , "Mission" i robisz Postmana? Nie!
Moim postem nie zamierzam udowadniać, że jestem fajnym, że kompromituje, itp. To takie osoby, jak ty i inne kompromitują i paskudzą temat. A tak propo? Ty niby ile masz lat? 11? 6? 57? Że taki jesteś mądry?
Także dla moderatorów, jeśli ten post nie będzie pasował prosze usunąć, ale najlepiej wraz z poprzednim, napisanym przez
fm*. Dziękuje.