Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Krakers
LooooL, myslisz ze kazdy 10 lvl na PACCu zrobi te questy by zdobyc te helmy, czaszki itp ? Buaahah. Jednym z tych questow jest Banuta quest, i zrobisz go jak masz okolo 100 lvl ........ Wiec zadko sie kogos spotka z addonami
|
Bardzo Cię przepraszam, ale nie mówię, że wszyscy będą biegać, przecież z mojego posta wyraźnie można przeczytać o tym, że inni będą zazdrościć itp. itd. A osób powyżej 100 lvl jest naprawdę dużo i nie widzę problemu, żeby były wyścigi między takimi osobami o to która będzie jako pierwsza miała dodatek. Następnym razem przeczytaj post 2 razy i zrozum, potem przed wysłaniem zastanów się po raz 3. I jestem przekonany, że nie wszystkie dodatki będą dla silnych graczy, co nie zmienia faktu, że powinieneś przeczytać mój post jeszcze raz i wyciągnąć z niego pewne wnioski i całą prawdę którą ten post przesyła w Twoją stronę... No chyba, że masz uszkodzony monitor i przeczytałeś: "hahah, pacie bendom biegac i szkac dodatkuf ja mam 5 leweel i tez bendem biegalo i szuam ich i mam juz pare i bendem spotykal na ruuku luci z addannami". -.-