Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gargusiekk
BUahhaha i no to koniec war , Dof juz nie istnieje praktycznie loguja sie 5 min przez ss serva i bija - slowa naszego El Drazito ; ] Kochani ta byly tylko Jego marzenia z dziecinstwa xD ktore sie i tak nie spelnia ; p
No panie kozaku ( panie z malem bo jestes dla mnie zerem ) cos tego nie widac ze Dof juz nie istnieje i ze loguja sie na last 5 min zdarzyla sie tym razem niespodzianka logneli sie przed 24 i pan kozak pada jak myszka Hmm ciekawe czemu Elite C~ dal loga jak zobaczyl mass :>? widac El Drazitko ze w starciu wymiekasz ;S zapewnie tak samo bedzie jak ja sie do Ciebie przejade wymiekniesz i mi drzwi nie open ; D ale tak roba tchorze aa i jeszcze potrafisz dobrze wyzywac przekonalem sie o tym jak bylem na Anarchosie i jak Ci tyleczek lizali na Gc Wanted poprostu jak dziecki .. wyzwiska itp. gz inteligencji El Drazito ^^
Historia sie lubi powtarzac xD wiec jak teraz Cie rozpierd..a to na reke Ci juz nie pujda i bedziesz pogromiony " pogromiony kozak " xD ladnie to brzmi ; p
Drazharm
Jul 27 2006, 00:50:39 CET Killed at Level 167 by Sandra Magnus and by Heg
Morson Mayon
Jul 27 2006, 00:30:46 CET Killed at Level 111 by Yavimava and by Heg
Wanted se tylko wrogow robi zamiast znalesc dobre rozwiazane i kopnac draza w dupe nie robicie tego to powodzenia w padaniu Dof sie zaczyna brac za was powoli powoli i za jakis czas powiecie ze mialem dobry pomysl Draz~ was traktuje jak przedmiot chwilowo potrzebny pozniej i tak was kopnie ale wy jak te niewierne pieski hal hal a Draz noga a wy juz 2 sec u lizecie go ... dlugo tak nie pociagniecie ;S robcie co chcecie ale ja bym nie walczym dla niego .. on mowi ze koniec z PA ? jak to on najwieksze Pa robi z Mina~ wiec to jest zabawne PA nie bedzie jak Heg bedzie gora z Urbe~ ale to jeszce w męski narząd płciowy czasu a zeby Dof przegralo to musicie ich zjechac z 40 lvl w dol a to bedzie trudne ; D jeszcze jak sie swe do Dofu przylaczy i to sie zapewnie zbliza to bedzie jazda mowie o Deeamonicuz i jego gildi a na bank im sie to nie podobo ze Draz jest gora wiec all zrobia zeby go zlikwidowac ; s nom na dzis to bedzie koniec z mojej strony ; D
GoGoGo Dof ; ]
Garg~ : D
|
Albo jestes zazdrosny, albo sie zakochałeś :S