Zobacz pojedynczy post
stary 27-07-2006, 10:06   #32
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pietras
@topic jak na PIERWSZY fake to nawet nawet troche malo zdjec , zobaczymy co bedzie w kolejnej czesci
@Lasooch (czy jakos tak)
... zal mi troche ciebie jak widze co piszesz . zaczynasz jezdzic po kolesiu ktory napisal ze to jego PIERWSZY fake ... ciekawe jaki twoj pierwszy fake byl piekny , pewnie w calosci z ots ... ja sam nie robie fake bo to jest dla mnie nudne ale lubie poogladac , wez nastepnym razem zastanow sie co piszesz
@all co po sobie jada czyli lasooch (czy jak mu tam) kris~ i ktos tam jeszcze
to nie jest miejsce na takie wyzywanie ... spiszcie sobie swoje gg i zrobcie se rozmowe jak chcecie sie wyzywac a nie zasmiecacie forum i nabijacie bezsensowne posty ..

to tyle
Rob dalej i nie patrz co pisza ci "wykwintni" jurorzy
Um, Pietras, ja w tym temacie na temat tego fake napisałem, że zapowiada się on nawet ciekawie, w8, przytoczę...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lasooch
(...)
topic: zapowiada się całkiem ciekawie, rób dalej, a Kasinisa ignoruj na przyszłość, bo to zwykły nub.
Widzisz? A te wszystkie 'bluzgi', chociaż nie wiem, gdzie ja go bluzgałem - napisałem tylko w nieco mniej łagodny sposób, żeby odpuścił sobie fake i zajrzał do słownika - były 'pod adresem' Kasinisa. Widziałeś jego fake? Żałosne wypociny żerujące na klasyce jaką jest Diablo 2. Takim nędznym fake to on tylko tą grę mógł obrazić. Sądzę, że jakby ktoś z Blizzarda czytał to forum, to by się na miejscu powiesił, widząc, co się dzieje z jego dziełem.

Poza tym, mógłbyś spojrzeć na nick zanim coś napiszesz. Bo, tak się składa, że ja jestem Lasooch, a nie 'lasooch (czy jak mu tam)'. W ten sposób okazujesz brak szacunku, a wypadałoby chociaż jakieśtam podstawy okazać (np. ja Twój, a nawet Kasinisa nick piszę z dużej i bez błędów).

Dalej, mój pierwszy fake... nie było takiego - nie robię fake'ów. Ale czy to odbiera mi prawo do komentowania fake'ów tych, którzy je robią? Imho nie. A przynajmniej nie ma na tym forum takiej zasady. Ale może kiedyś machnę jakiegoś fake'a, coby udowodnić, że mój pierwszy fake byłby dziełem, które się da obejrzeć, czyli dopracowanym, a nie wrzuconym na forum po piętnastu minutach 'tworzenia', przy czym nie mówię tu o fake z tego tematu, bo ten jest całkiem ładny.