Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aro aka papa
Zal mi ciebie czlowieku...jesli to prawda ze masz 26 lat to jeszcze bardziej mi jest ciebie szkoda bo gdybys mial 16 to jeszcze bym zrozumial ale 26 i takie rozumowanie to juz zakrawa na uposledzenie umyslowe. Bluzgasz ludzi od smieci bo dostales hunta na char w grze online...wez ty sie ogarnij troche. Kompleksy masz jakies?Lubisz poniezac innych zeby poczuc sie lepiej bo w rl ci nie wychodzi tak jakbys chcial?Bo w grze ci nie wyszlo...bo hunta dostales?...poprostu zenada
|
ten post byl bardziej dydykowany do tych ktorzy maja 20 lvl i pro by jakis haj lvlv oraz udaja ze sa kims na tibi,zal mi jest tych wlasnie,a poczesci zal mi jest tych ktorzy daja takim blaznom pro. za kase,niestety sprzedajni sa wszyscy
a pozatym niewidze zebym kogos obrazal(name niepodalem ) a i tak wiadomo o kogo chodzi
pozatym odrazu zazznaczam ze nie o cale dptf bo niektorzy z LH a teraz dptf pomimo ze maja mnie w tej chwili gdzies sa naprawde spoko,a nawet powiem wiecej ze osoby ktorych nienawidzilem okazaly sie kumplami,czas jednak zmienia wszystko,jednak takze tych ktorzy byli kumplami przed wojna a teraz pisza tylko"pier@#@#$ sie"