Cytuj:
Oryginalnie napisane przez notop
ten post byl bardziej dydykowany do tych ktorzy maja 20 lvl i pro by jakis haj lvlv oraz udaja ze sa kims na tibi,zal mi jest tych wlasnie,a poczesci zal mi jest tych ktorzy daja takim blaznom pro. za kase,niestety sprzedajni sa wszyscy
a pozatym niewidze zebym kogos obrazal(name niepodalem ) a i tak wiadomo o kogo chodzi
pozatym odrazu zazznaczam ze nie o cale dptf bo niektorzy z LH a teraz dptf pomimo ze maja mnie w tej chwili gdzies sa naprawde spoko,a nawet powiem wiecej ze osoby ktorych nienawidzilem okazaly sie kumplami,czas jednak zmienia wszystko,jednak takze tych ktorzy byli kumplami przed wojna a teraz pisza tylko"pier@#@#$ sie"
|
nie no stary, z twoim czytaniem i pisaniem ze zrozumieniem to ja nie wiem jak ty mature zdales...masz mature wogole?bo zaczynam powatpiewac. Pozatym co ty mi tu opowiadasz o przyjazni z kims kogo w zyciu w rl nie widziales...to jest tylko gra ale jesli ty szukasz przyjaciol w grach online to gratuluje...udanego rl. Widze ze lubisz cynic na tym forum przed noobami zachwyconymi twoim lvlem etc. ale zastanow sie czasem 2 razy zanim cos napiszesz bo robisz z siebie posmiewisko czlowieku.