27-07-2006, 15:08
|
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Rookgaard / Gorzów Wlkp.
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Świat: Antica
Poziom: 43
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Randlemen
Można prosić o nowe zlecenia?
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Milan ognia
Moje zamówienie jest następujące:
- Set AC Milan (coś jak te T-shirty, tylko, że jeszcze spodenki, getry, korki, opaska na głowę i frotka. Jak by Ci to nie sprawiło problemu zrób to tak, jakby ktoś to miał na sobie ale z białym tłem - jak na wieszaku mówiąc prosto).
- Full eq (hełm, zbroja, spodnie, buty, tarcza, miecz, amulet i pierścien (jak by Ci nie sprawiło problemu również wand). Nazwy nie podam, bo nie mam pomysłu. Krótki opis: Niech nawiązuje do mojego nicku. Barwy: najlepiej czerwień, biel i czerń. Może 'troszkę' przypominać c-seta. Żywioł wanda - ogień. Sword też może być troszkę potraktowany ogniem (tylko niech to nie będzie rapier polany ropą i podpalony - inaczej mówiać fire sword).
- Jak będziesz miał czas (to już zależy tylko od Ciebie) zrób je jeszcze w 64*64 czy jak tamtą jedną zbroję zrobiłeś (nie musi być idealnie odwzorowane. Nawet lepiej jak nie). Normalnie poproszę w 32*32.
- Zrób to na kiedy chcesz (poproszę jednak przed końcem wakacji). No i to chyba na tyle. Wpierw zrób poprzednie zamówienia (hehe... żeby nie było) i weź się za to (proszę ).
- Jeszcze jedno. Wiem, że to nie ten temat, ale nie che mi się pisać drugiego posta. Jeżeli byś chciał, zrób również Fire Devila lub innego potwora związanego z ogniem. (Jak wcześniej - 32*32 + animacja i jak chcesz 64*64 z lub bez animacji. Zależy od Ciebie). No... to chyba już wszystko. <<edit.
|
40. strona, post #398.
ROTFL, Twoje posty są głupsze niż ustawa przewiduje, gratulacje.
Ogólnie to spadaj, nikt nie wierzy w te spedalone bajki, poza tym, jak takiś eko, to wyłącz komputer, bo energia elektryczna u nas pochodzi w większości z węgla  .
|
Ostatnio edytowany przez Milan ognia - 27-07-2006 o 15:10.
|
|
|