Zobacz pojedynczy post
stary 27-07-2006, 15:11   #2
japu
Guest

Domyślny

Jesli nie zalezy ci na dobrym stosunku exp/czas to dworki sa w sam raz ;P
Ja zazwyczaj robie tak, ze wchodze do dworkow, robie szybko 2 monki, a monki robia juz reszte Mi pozostaje przegladac trupy, ktorych bedzie tam od groma. Srednio wyciaga sie jakies 3k/h w gotowce + itemki za jakies 2k. Nie wiem czy to duzo czy nie ale ryzyko takiego hunta praktycznie zadne. Co prawda ciagle chodze zatruny ale szkoda many na exana pox bo i tak zaraz mnie znowu zatruja. Czasem sie exuruje, to wszystko.
Co do run to biore plecak hmm zeby strzelac w voodoomastery, plecak gfb bo fajnie sie wpada w gniazdko dvorcow, jedno BUM i jest z 500 expa zanim sumony zdaza podejsc ;P
Capa i tak ci braknie na noszenie gotowki wiec przygotuj sie na robienie loot baga.
Mozna tez bez summonow ale wtedy caly czas utamo vita, bieganie jak cholera a co gorsza z rozgi nie zalatwisz dworka jednym strzalem wiec straszne marnowanie many ;P
Mapka dvorkow jest tutaj: http://www.tibia.pl/index.php?i=3&t=763816
Dziur jest cale mnostwo. Zejdz na poludnie od port hope, powieksz na maksa mapke i szukaj szarych punktow ;P. Wez ze soba mace albo cokolwiek czym mozesz rozwalic plotek (wpada sie przewaznie w ogrodzone miejsce).
  Odpowiedz z Cytatem