Rozumiem że opisywanie questow jest zabronione. Ale zamykanie tematów w któych luzdie mogą sie wypowiadac czy powinno sie, wedlug ich opini otwarcie mówienie o questach jest w moim mniemaniu błędem. DZisiaj rano napisałem odpowiedz na temat stworzony przez Pufaa i jak go skończyłem juz nie można było go zamiesćic bo temat zamkniety.
U dołu zamieszczam odpowiedz na temat:
Dlaczego mowienie o questach jest zabronione?!?!? (
http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=8329)
Ja o questach stworzyłem dwa tematy, za co zostałem upomniany (pisemnie

) Ale dopiero teraz, po głebszym zastanowieniu wiem ze NIE POWINNO sie opisywać questow. Po pierwsze takie rzeczy, sa pewnoego rodzaju kodami do gry. Opisane jest coś na co powinno się samemu wpaśc, poprzez wlasną inteligencję i pomysłowoś. Dwa, jednym z urokuw rpg jest możliwosć przerzycia jakis ciekawych przygód, wykonania trudnych zadan (w których nikt nie powinien nam pomagac), a tak wspaniala gra jaką jest Tibia daje nam szeroki zakres takiego ciekawego grania. Po trzecie i decydujać, takie postępowanie o jakim jest mowa jest zabronione przez twórcuw tej wspaniałej gry i to każdy kto gra powinien uszanować i przestrzegać. Bravo dla Barts'a oraz innych moderatorów za ich cieżka pracę bravo.
Dawajcie ludzie cos reputacji bo to zawsze milej, i się runki zmieniają na fajniejsze.
Ktos mi zabral reputacje bo robie błedy ortograficzne

ale jak ja mam ich nie robić kiedy jestem dyslektykiem

i trudne jest dla mnie porawianie kazdego błedu wszczegulności jeżeli pisze tyle postuw. DYSLEKTYCY ŁĄCZCIE SIĘ

!!