Zobacz pojedynczy post
stary 28-07-2006, 02:03   #373
wr00n
Użytkownik Forum

wr00n's Avatar

Data dołączenia: 18 11 2005

Stan: Początkujący
Profesja: Elite Knight
Gildia: Synergy
Świat: Xerena
Poziom: 100
Skille: 86/81
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez tajemniczy111
@wron
A ty bys pewnie walczyl.
@shanoz
A co mialem zrobic ? Wolalem was poblokowac noob charami. Zreszta nie gadaj ze dupe grzalem w pz, bo calymi dniami to wy grzejacie w pz`tach albo na ventrillo.

Oczywisice ze bym walczyl i juz nawet dalem tego przyklad. Jak byla wojna z no remorse to po zabiciu marshalla jak ziomeck'a gonila 4 typow z NR wszedlem trapa zeby sie tam uhac razem z nim i cos pokombinowac mimo ze wiedzialem ze jest to trudna sytuacja i nie mialem locka i moglem wejsc do dp. Jak dzownilem po wiecej ludzi to dostalem ue i padlem , trudno. Jak 6 typow z no remorse szalalo w edron a ja bylem tylko z gotonem to ja wyszedlem zrobilem sobie locka i sie z nimi ganialem po murach. A ty? Ty to bys tylko siedzial w pz. Jak byles w mojej gildi z ktorej oprocz Sir Siera, Dhoraso , mego brata , wertexxa , axu~ oraz gotona i Manu Inverse i Dudy byly same tchorze to ani razu cie nie widzialem na polu bitwy. Tylko raz opowiadales jak to niby tam kogos solo lales na pohu. Nawet ziomeck ktory kiedys dawal log outa jak widzial skulla znalazl w sobie troche odwagi i poszedl z nami na 1 akcje. Wielki forumowy wojownik Sir Kiks zywa legenda, pogromca Nossa.

Zapomnialem o tylu lojalnych osobach sry jezeli o kims jescze zapomnialem.

Ostatnio edytowany przez wr00n - 28-07-2006 o 02:39.
wr00n jest offline