Zobacz pojedynczy post
stary 28-07-2006, 02:35   #376
wr00n
Użytkownik Forum

wr00n's Avatar

Data dołączenia: 18 11 2005

Stan: Początkujący
Profesja: Elite Knight
Gildia: Synergy
Świat: Xerena
Poziom: 100
Skille: 86/81
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez tajemniczy111
Wron jak zauwazyles nie pisze do Ciebie, wiec sie nei wpier***.
W moim poscie byl cytat posta w ktorym mowiles ze ja na pewno bym walczyl , wiec sie do niego odwolalem. Twoja glupota mnie dobija. Moze powinnies zaczac zarzywac kwas glutaminowy , chyba by pomoglo na twoje problemy z glowa.

Cytuj:
eheh przylizalem Ci dupe tylko po to aby miec pacca za 70 k a reszta zlalem w tej gildi.
No tak w sumie nie potrzebnie mowilem ziomowi zeby tobie sprzedal po cenie jak dla mnie. Powinniem byl sie domyslic ze jestes jak taka typiara co stoi rozebrana do pasa na obwodnicy i lapie samochody. Ty tak jak ona zrobisz wszystko dla pieniedzy tyle ze w tibi... No coz ale tak to jest jak sie jest lazęgą i nie potrafi sie zarobic na pacca za 100k .

Cytuj:
Nie wiem tylko po co ziomek pchal sie za Toba, bo ja juz przywyklem ze zawsze robisz problemy i zalatwiasz huntow kolegom.
Ziomeck pchal sie bo ma honor. Jest to pojecie ktorego w ogole nie znasz wiec lepiej sprawdz w slowniku, moze sie czegos nauczysz. Jakos to ja a nie ty bieglem pomoc dudzie jak go lal grimm. O wlasnie zapomnialem o nim jak pisalem kto w gildi nie byl tchorzem wiec teraz za to przeprosiny duda... Moze i ja zalatwiam hunty ale ja rowniez pomagam kolegom a nie mam ich w dupie.

Cytuj:
I to tyle co chce Ci napisac i wiecej na zaden twoj post nie odpowiem. Jezeli lubisz oglaszac publicznie swoje uczucua to wstap do programu "Rozmowy w toku" albo "Sprawa reportera".
Odezwal sie ten co nei czyta ani nic nie pisze na forum.
Muahahhahahahahah . Jedyne uczucie jakie wyrazam na tym forum to pusty smiech ktory mnie ogarnia jak czytam twoje arcyimbecylowskie posty. A i ja tez wypowiadam sie na tym forum ale w tej wojnie nie biore udzialu wiec nie jestem waleczny tylko na forum. Ja juz w swojej wojnie walczylem jednym z jej skutkow jest moja absencja na azurze. Dobra mam nadzieje ze juz ci udowodnilem jak bardzo powyzsza wypowiedz byla nie przemyslana i moze w koncu cos do ciebie dotrze.

@ zeus lepiej dodaj sobie do vip Ander'soni ,bo tym swoim n00b charem to on moze wyjdzie z pz a sir kiks bedzie tam siedzial az po kres tibi, to chociaz mu n00ba sfragujesz.

Ostatnio edytowany przez wr00n - 28-07-2006 o 03:53.
wr00n jest offline