Cytuj:
taka rada dla ciebie - jesli piszesz tekst dluzszy niz 2 linijki to przepuszczaj go przez worda
|
Ok, ok - tez widze, ze moja ortografia kuleje
Cytuj:
Albo jestem "inny" albo prawie nic tu o mnie nie ma. Jak by mi jakaś dziewczyna zaczeła opowiadać o mnie takie rzeczy wezwałbym chyba pogotwie i do zakładu z nią!! Wydaje mi się, że ten tekst to raczej jest literacka wyobraźnia, niż opis z życia wzięty.
|
Primo: to nie wyobraznia, to nie fantastyka. To sie zdarzylo naprawde

Wykorzystaj to gdzies na spotkaniu towarzyski, nie jako powazne przedsiewziecie tylko zabawe. Jest przez chwile nudno? Wykonaj ta zabawe na kims kto cie nie lubi: nic nie stracisz (bo prawdopodobnie i tak ma juz cie za blazna) a moze cos zyskasz.
Nigdy sie tez nie trafi tak, ze wszystko bedzie sie odnosic do konkretnej osoby. Kazdy jest inny, kazdy inaczej przechodzi przez zycie i kazdy inaczej filtruje informacje docierajace do niego. Ale wystarczy ze trafisz 40-50% i juz jakis podziw sie robi

To tak jak z iluzja - pomimo tego, ze wiem jak sie robi 90% sztuczek i tak nie moge wyjsc z podziwu ogladajac dobrych iluzjonistow.
Cytuj:
Hmmm, musze przyznać, że ciekawe i coś w tym jest. Gorzej jednak jak to się nie sprawdzi i ktoś uzna Cie za idiote (bez obrażania nikogo). Ale jednak prawdą jest, że ludzie będą mieli podobne rzeczy w domu, także może się udać
|
Czy wszystko w zyciu musi byc powazne? Baw sie

Nie wyjdzie to trudno. To "czytanie w myslach" wcale nie ma sluzyc powznym celom tylko zabawie