Zobacz pojedynczy post
stary 28-07-2006, 12:26   #105
notop
Użytkownik Forum

notop's Avatar

Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn

Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
notop ma numer GG 771065
Domyślny

niezryjcie sie juz jak dzieci to tak do obu

a pozatym mature zdalem i dosc dobrze,poprostu mzoe ejstes zamalo kumaty by zrozumiec to co pisze?,albo moze bierzesz wszystko tak do siebie ze nierozumiesz podtextow zawartych w tym co pisze,niemowie o przyjazni jaka sie ma w rl ale czy niemozna miec np b dobrych kumpli w tibi pomimo nieznania ich z rl? moze ty kazdego olewasz,moze ciebie kazdy olewa,ja na samej arcani mam z 5 osob ktore wiem ze zawsze mi pomoga a nie sprzedarza jak mieso armatnie,pozatym dawno temu opowiadalem juz jak mnie uczono grac w tibie i nigdy ! nieprzekladalem inteligencji,umiejetnosci gry oraz znajomosci tibi na lvl jaki ktos ma,znam bardzo duzo zajebsitych osob majacych 40 lvlv a duzo noobow majacych 150+ ,wiec mowiac ze sie chwale lvlv to sie mylisz,i to bardzo.pewnie nikt ci tego niepowiedzial ale nawet na tibi majac szacunek dla innych,inni beda mieli szacunek dla ciebie(niepisz mi tylko jak wiele osob mnie nienawidzi itp bo polowa to dzieci patrzacych ze niemoga zorbic lvl i tylko bawiaca sie w"jestem bogiem"
========================================
Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow
notop jest offline   Odpowiedz z Cytatem