Cytuj:
Oryginalnie napisane przez PiXik
Czy ty jesteś takim idiotą czy tylko udajesz?Nie zapoznaje ludzi ani na gg ani na czatach.Napisalem ,że w Tibii można spotkać bardziej wartościowych ludzi niż na rl, z podkreśleniem można.W rl Oczywiście można spotkać jeszcze lepszych:-)ja ma przyjaciół i tu i tu z czego w tibii oczywiście mniej.Można też spotkać miłych ludzi ktorzy mogą zostać twoimi "kolegami"
ps.to ,że ktoś gra w tibię i może tam spotkać nowych kumpli.przyjaciół to nie znaczy że nie wychodzi z domu i nie ma kolegów i przyjaciół na zewnątrz.
ps.ja daje sobie spokoj z takim kaszalotem jak Ty .pa
ps2.bardziej wartych uwagi można znaleść.MOŻNA.ale jak widać pewną część mojego posta olałeś
|
Napisales ze poznales i zabrzmialo to jednoznacznie przynajmniej dla mnie. Z drugiej strony skoro tak latwo sie denerwojesz to cos w tym musi byc...
ps. nie musisz sie tlumaczyc ze masz rl etc. ufam ci na slowo lol
@notop
Twoje posty chyba ty tylko rozumiesz na swoj sposob...jest w nich tyle chaosu ze nawet Miodek by sie pogubil.
Co do przyjazni to nie przekonasz mnie ze mozna poznac kogo w grze online na tyle zeby nazwac go przyjacielem. Zreszta sam tego doswiadczyles bedac wycykanym przez bylych "przyjaciol", co nie upowaznia cie zeby jechac po nich czy innych wyzwiskami typu "smiecie" etc. to jest gra, jeden sie w nia wkreca drugi ma w dupie i robi walki przywyknij do tego i wyluzuj.