Zobacz pojedynczy post
stary 28-07-2006, 22:25   #63
Reiven_Thormund
Użytkownik forum

Data dołączenia: 19 07 2006
Lokacja: Za daleko

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Druid
Świat: Celesta
Poziom: 40
Skille: 21/26
Poziom mag.: 45
Domyślny

Kurde, czy tu sa sami idioci??? Po pierwsze jak mozna narzekac na to, ze Cip soft dba tylko o facc? Niech wszyscy milosnicy charowki za darmo (bo jak to ma sie inaczej nazywac) napisza do mnie, podam im wtedy moj adres i pomaluja mi za darmo cale ogrodzenie do okola domu i uzloza za darmo kostka 100 metrow drogi. Milo by bylo jakby sami ta kostke kupili.

Dalej - czy naprawde nasze szare komorki nie sa w stanie przetworzyc jasno napisanego tekstu. Juz Dabek odpowiedzial na to pytanie, ze rejestracja nie jest platna, tylko zamiana klucza. No ale polecialo 10 postow, ze pewnie to z 10 euro kosztuje.

A do pana Xerc'a - czy Ty naprawde sadzisz ze setki ludzi nie ma co robic, tylko codziennie wlamywac Ci sie do skrzynki i sprawdzac czy przypadkiem tam nie ma klucza??? Skad Ci ludzie maja wiedziec, ze Ty poprosiles o wyslanie klucza na swoj adres. I po drugie skad maja ten klucz miec, przeciez wyslwietla Ci sie on raz na ekranie komputera. Wystarczy zapisac gdzies gdzie bedzie bezpieczny i po problemie.

PS Xerc, podaj mi swoj adres, bo jak tylko zrobisz rejestracje, to z kilkoma kolegami zamierzam czatowac pod Twoja skrzynkia, czy akurat nie przyszedl do Ciebie klucz.
Reiven_Thormund jest offline