Zobacz pojedynczy post
stary 28-07-2006, 22:37   #69
Reiven_Thormund
Użytkownik forum

Data dołączenia: 19 07 2006
Lokacja: Za daleko

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Druid
Świat: Celesta
Poziom: 40
Skille: 21/26
Poziom mag.: 45
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Marek Tibioman
Tez tak sobie pomyślałem, że jak mamy hacka to hacker tylko zmieni dane, a zwłaszcza adres na swój, kupi sobie załóżmy za 5euro nowego rec keya i już ma za 5 euro 100lvl -.- No nie wiem zobaczymy po update jak to będzie wyglądało bo trochę mi się wierzyć nie chce, że CipSoft o tym nie pomyślal Albo jak ktoś kupi konto to odrazu zmieni wszystkie dane, zamówi sobie nowego rec keya i już nie musi się martwić o to, że stary owner go hacknie, a teraz jak chciałeś kupić konto (które miało/ma PACC) to musiałeś się liczyć z tym, że w każdej chwili możesz się z nim pożegnać A Cipy na pewno mają gdzieś zarejestrowane, kto jest właścicielem danego konta z pacc więc jakby zobaczyli, że ownerem jest osoba o zupełnie innych danych to by wiedzieli, że jest nowy owner, a więc z tego wynika, że cipy zaczną popierać sprzedaż kont tak samo jak aimboty
O kurde, czy ludzie naprawde nie potrafia myslec? Po pierwsze jezeli zmiana maila trwa 30 dni, to myslicie ze tak od razu mozna zmienic dane konta? Przeciez napewno z miesiac trzeba bedzie czekac na zmiane adres, co za tym idzie nie bedzie mozna tak latwo konta zhakowac. Po drugie, nie rozumiem jak doszedles do tego ze CipSoft zacznie popierac sprzedasz kont, a nie banowanie takich ludzi.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Suk Suk
hehe Mi się to podoba ponieważ sprzedawanie postaci dla mnie było czymś normalnym i nigdy nic do tego nie miałem to teraz jeszcze będzie bezpieczne.
Przy okazjic eny postaci podskoczą w góre a zarazem zapewne i intemków czyli może być ciekawie ale no cuz czas pokaże , dzięki nowemu update spewnością szybciej sprzedam chara ^^
Jakbys nie zauwazyl, to teraz o wiele trudniej bedzie sprzedac postac, poniewaz (jezeli spersonalizujesz konto) to bedziesz musial czekac okolo miesiac na zmiane adresu na jego. Czy uwazasz, ze ktos kupi od Ciebie spersonalizowane konto, wiedzac, ze w kazdej chwili mozesz do haknac?

Ostatnio edytowany przez Reiven_Thormund - 28-07-2006 o 22:46.
Reiven_Thormund jest offline