Zobacz pojedynczy post
stary 29-07-2006, 02:13   #80
Vanhelsen
Użyszkodnik

Vanhelsen's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau

Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
Vanhelsen ma numer GG 2690575
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xerc
Obawiam się, że te zabezpieczenia przyniosą więcej kłopotów.

1. Jeżeli ktoś ma rozuwielbiam jeść bananyana skrzynkę pocztową, to list może zaginąć.
2. Poczta Polska.
3. Możliwość pomylenia się przy podawaniu adresu, co za tym idzie odbiór może trafić w niepowołane ręce.
4. Jeżeli juz CipSoft wyśle dany list, to trzeba czastować na klatcę, aby śąsiad ci go nie zagrabił. Tak więc miłego basztowania przy skrzynkach pocztowach. (Ahh fajnie sobie to wyobraziłem, śpiac pod skrzynką, lub na klatce schodowej).
5. Złodziejstwo, jeżeli ktoś wie gdzie mieszka dana osoba i np. za wszelką cenę będzie chciała odebrać daną przesyłkę, co będzię jak cię zaskoczy w czasiu snu ?

To tylk moje odczucia, tak szczerze to mnie to mało obchodzi. Lepiej dbać o swoje konta zawczasu, niż potem miec z tym problemy. Pozatym wątpie, że CipSoft długo pociągnie, bo jak komuś zaginie rec, a nowy będzie w innych ręcach, to biada tym którzy się tegu dopuścili ( mam na myśli CipSoft)

Pozdrowienia ~
ROTFL!!! I love you Beybe!
1) jak ktoś ma zniszczoną skrzynkę, to warto ją naprawić -.-'
2) oj, już widzę jak listonosze wytrzepują wszystkie przesyłki od CipSoftu i kradną acce...
3) to trzeba kurczę, patrzeć co się wpisuje! A dodatkowo ma być możliwość edytowania danych więc jak się pomylisz to poprawisz
4) Ke? to jakie ty chłopie masz skrzynki? Jakoś nikt nigdy u mnie do skrzynki się nie włamał -.-''
5) E, jak ja bym miał kogoś "zaskakiwać" w czasie znu to bym prędzej szukał kasy a nie głupiego papierku od CipSoftu A by się przed tym bronić, jak już zapamiętasz nowy r-key to możesz kartkę a) spalić b) pociąć i wyrzucić c) zjeść...

Ja z tego pomysłu jestem zadowolony, w końcu coś sensownego Tyle, że sprawa ułatwia robotę jeśli chodzi o handel kontami, w końcu nie musimy się martwić, że dawny owner skorzysta z przypomnienia konta

Vanhelsen jest offline