Zobacz pojedynczy post
stary 29-07-2006, 09:44   #4
Adner
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 02 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Voit
1. SZUKAŁEM! Jak zdobyć Carpenter Hammer? Bo szukałem i znalazłem, ale tam pisało, że Carpenter Hammer wypada z faraona i jest bronią, ale nie. To jest zwykły młotek, poszukaj w domkach NPCów i takich innych.
2. Również jak zdobyć Saw? Także szukałem, ale nie znalazłem. To jest zwykła piła, poszukaj w domkach NPCów i takich innych.
3. Czy Orb jest dla FACC? To jest kula, która służy do dekoracji i się nie da jej podnieść.
4. Czy we wszytskich sklepach z ekwipunkiem można kupić Basket? Tutaj nie jestem pewien, ale chyba tak.
5. Na jakieś angielskiej stronie (World Tibia coś tam) zobaczyłem niektóre przedmioty: (magiczne) Frozen Starlight, 2 Ornamented Ankh, Portable Hole czy Holy Scarab. Co to za itemy? Frozen Starlight, Portable Hole i Holy Scarab można zobaczyć w Ankrahmun jak się umie szukać, zaś na Ornamented Ankh jest quest.
6. Laski (np. Golden czy Ritual) są z questów? One nie istnieją, zamieniły się na inne.
7. We wszystkich sklepach z ekwipunkiem można kupić puste książki? Bo sprawdzałem w Carlin i w Thais, w Thais podziałało (pytałem NPC Gorna).
Przepraszam, że tak duuuużo, ale zbieram fajne przedmioty. Znowu nie jestem pewien, ale książki puste można znaleźć w różnych miejscach. Nie we wszystkich.
^^ Odpowiedzi powyżej.

Ostatnio edytowany przez Adner - 29-07-2006 o 10:01.
Adner jest offline   Odpowiedz z Cytatem