Cytuj:
Oryginalnie napisane przez notop
ja mam 2 na arcani zaj#@$%@ tych kumpli/przyjaciol zalezy jak kto chche to nazwac w tym 1 jest w dptf;],a z pozostalych swiatow mam 2 i pomimo ze tam niegram od dawna do dzis gadamy codziennie i z 1 sie nieraz spotykam na piwku jak jestem w wrocku
arowix ty masz raczej problemy z znajdowaniem i zawiazywaniem znajomosci ,moze dlatego kazdego odpychasz swoim zachowaniem
|
Raczej nie, poprostu nie wierze w przyjazn przez net, a czy odpycham swoim zachowaniem czy ja wiem...poprostu jestem szczery i sram na to czy komus sie to podoba czy nie tym bardziej ze nie zalezy mi na opinii czy respekcie ludzi z gry online ktora traktuje jako fun.
@Thomasi
dla mnie takie zachowanie to nic dziwnego to jest gra niektorzy twierdza ze nawet rpg=pwiec moze seba wkrecil sie w klimacik war loool

Seba to jeszcze nic...pomysl sobie o Farym i Fosie...kolesie znali sie z Deipho i Thorkiem od 4+ lat z tibii...a teraz deipho z thorkiem strasza ich ze dostana baty w rl etc. lol to jest dopiero faza
a czy ta gra ma wplyw na psychike jak twierdzisz?na pewnych ludzi napewno ale w wiekszosci na dzieci z nierozwinietym abstrakcyjnym mysleniem, ktore "wala z axa"=p