29-07-2006, 12:26
|
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2005
Lokacja: Kamieńsk
Profesja: Knight
Świat: Hiberna
Poziom: 36
Skille: 75/76
Poziom mag.: 5
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nitro
Ciągle widzę i słyszę "Facc też się coś należy", a właśnie nie... Facc nic się nie należy, żerujecie za darmo na sporo kosztujących serwerach Tibii, żerujecie na kliencie Tibii, który i tak 50% z was ma zmodyfikowany, używacie MC, Macro, Cave botów i powtarzacie, że wam się coś należy? Co to, Mamy Cię?
Tylko posiadacze Pacc mogą powiedzieć, że im się coś należy, płacą, a jak się nie podoba to wyjazd na prywatne serwery, wow, guildwars i tak dalej...
Jeżeli ktoś uważa, że mój przekaz był inny od "Facc się nic nie należy" to zapraszam do nauki czytania ze zrozumieniem.
|
Odp:
Cytuj:
Facc jest traktowany jako grupa "darmozjadów" a na takie teksty jest tylko jeden komentarz "ty też byłeś kiedyś Facc" watpię żeby był ktoś kto kupił pacc jak tylko zainstalował tą gre.
|
Cytuj:
Wielu zapomina chyba że gdyby nie facc to by niebyło tej gry!!!(przecież około ~50-60% graczy to facc) Naturalnie gdyby nie pacc to i facc tez by był historią. Wieć może zachowali by jakąś równowage i dali coś więcej dla Facc.
|
Cytuj:
Ale sorki po co ja to pisze skoro jestem tylko noobkiem z facc a jak kupie pacc to będę trząsł tibią.
|
(ironia)
Radze czytać poprzednie posty !!!
Ostatnio edytowany przez MasterGos - 29-07-2006 o 12:31.
|
|
|