Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nitro
Ciągle widzę i słyszę "Facc też się coś należy", a właśnie nie... Facc nic się nie należy, żerujecie za darmo na sporo kosztujących serwerach Tibii, żerujecie na kliencie Tibii, który i tak 50% z was ma zmodyfikowany, używacie MC, Macro, Cave botów i powtarzacie, że wam się coś należy? Co to, Mamy Cię?
Tylko posiadacze Pacc mogą powiedzieć, że im się coś należy, płacą, a jak się nie podoba to wyjazd na prywatne serwery, wow, guildwars i tak dalej...
Jeżeli ktoś uważa, że mój przekaz był inny od "Facc się nic nie należy" to zapraszam do nauki czytania ze zrozumieniem.
|
Lol -.- Schowaj się razem z tymi bezsensownymi texcikami typu "Facc się nic nie należy"
Jako FACC tesh miałes takie wrzuty? Tekst z używaniem macro itp tesh mnie rozbawił. Według ciebie Facc to jakiś podgatunek gracza nie potrafiący uczicwie grac. Wierz mi że pod względem używania programów tego typu
FACC niczym nie rózni sie od PACC. Częsciej widze raczej Pacoowiczów siedzacych na cavebotach.

Nie uważam takze ze gracze facc mają zbyt mało. Często widze tesh texty o Katedrze.. miejsce dobre ale od czasu updatu z rużczkami stało sie bardziej zanoobione niz fibula i cyclops hill.
Srry za offtopic ale gdy widze dziecko (któremu "mamusia" albo "tatuś "
kupiło pacca zeby cicho w pokoju siedziało) prubuje ukazac swoja wyższosc nad graczami facc to krew mnie zalewa
Btw: Mam nadzieje że update bedzie 1 Sierpnia