Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Master Scorpionous
P.S Według mnie na serverach pvp jest tak: (Elder)Druid -> (Royal)Paladyn -> (Elitle)Knight -> (Master)Sorcerer 
|
trzeba też oddzielić postacie z promocją i bez promocji gdyż:
Sorcerer bedzie prawie taki sam jak druid, ale sorcer posiadąc lepszą rożdzke na 33 levelu jest lepszy(oraz są lepsi od innych profesji gdyż posiadają utamo vite i mogą tworzyć summony). Co do palla i rycerza, pall posiada Sd'ki ale jego obrona jest słabsza (brak tarczy,lecz posiada utamo vite, która pozwala mu dłużej rzyć), oraz potrzebuje amunicji, która może się skończyć w nieoczekiwanym momencie. Rycerz przy dobrych skilach może ostro walnać, ale jego minusem jest to, że musi podbiegać do swojej ofiary, jezeli chodzi o rune explosion, jest przydatna, dzięki niej combo knighta jest większe.
według mnie bedzie tak
knight>palladyn>druid>sorcerer.
jeżeli chodzi zaś o postacie z promocja to sorcerer od druida jest owiele lepszy (ue).Obie postacie magiczne posiadają utani gran hur, które może być przydatne przy uciekaniu od swojej ofiary ( aby zregenerować siłe).Co do rycka i łucznika, jeden i drugi posiada utani hur (zawsze coś), rycerz posiada też czar EXORI, który napewno pomoże w zabiciu ofiary, a przy połaczeniu z explosion, może wykończyć ofiare

.
profesje z promocją :
knight=(ale z lekką przewagą palladyna)palladyn>druid>sorcerer.
to jest moje zdanie o każdej z profesji. Mozecie się ze mną zgodzić lub nie. Ale i tak jedna postac moze być lepsza o drugiej, gdyż ważny jest tu czynnik ludzki oraz jego umiejętności

.