Zobacz pojedynczy post
stary 29-07-2006, 17:37   #109
Reiven_Thormund
Użytkownik forum

Data dołączenia: 19 07 2006
Lokacja: Za daleko

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Druid
Świat: Celesta
Poziom: 40
Skille: 21/26
Poziom mag.: 45
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xerc
Spammer, fakt twój podpis świadczy, że do szkoły niechętnie chodzisz. Nie podniecaj się, że masz pacc, nie jesteś zajefajny, jesteś noobem.
"Bueheh" bendzież walił gruche, bo marz paka?
Czlowieku, to nie jest forum tibii.org.pl, gdzie za negatywnego posta odwdzieczasz sie stekiem przeklestw. Jezeli chcesz brac udzial w dyskusjach, to sie zamknij, bo to wlasnie jest noobiarstwo - wyzywanie kazdego, kto mi sie nie podoba.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nitro
Ciągle widzę i słyszę "Facc też się coś należy", a właśnie nie... Facc nic się nie należy, żerujecie za darmo na sporo kosztujących serwerach Tibii, żerujecie na kliencie Tibii, który i tak 50% z was ma zmodyfikowany, używacie MC, Macro, Cave botów i powtarzacie, że wam się coś należy? Co to, Mamy Cię?

Tylko posiadacze Pacc mogą powiedzieć, że im się coś należy, płacą, a jak się nie podoba to wyjazd na prywatne serwery, wow, guildwars i tak dalej...

Jeżeli ktoś uważa, że mój przekaz był inny od "Facc się nic nie należy" to zapraszam do nauki czytania ze zrozumieniem.
Nitro ma calkowita racje (nieliczac botow). Ludzie, czy wy naprawde tak lubicie prace za darmo??? To juz pisalem - napiszcie do mnie prywatna wiadomosc, a ja wam podam moj adres, to za darmo odwalicie mi kawal roboty dookola domu, ok? To nie prawda, ze dzieki robieniu udogodniej i terenow dla FACC bedzie wiecej klijentow na PACC. Wlasnie dzieki dodawaniu terenow dla PACC ludzie chca kupowac, bo maja dosc starych terenow. Wedlug mnie dbaja wystarczajaco o FACCow, wiec nie rozumiem czemu ktokolwiek sie czepia. No oczywiscie oprocz miloscnikow pracy za darmo, ale na was czekam juz prywatnie - piszcie i zglaszajcie sie, ja mam duzo pracy, ktora mozecie zrobic.
Reiven_Thormund jest offline