Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MasterGos
@up
Moje zdanie już zapewne znasz dodam tylko jedno - niech tibia będzie 100% płatna. Niech płaci się co miech abonamet to może wam ry*@ zamknie że tibia jest pełna darmozajdów. Jest mnóstwo ludzi którzy chcieli by miec pacc ale ich na to nie stać(tak ja). Więc każdy walczy o swoje. To iż myślisz że każdy coś robi bo ma w tym interes jest błędne ,podałeś piękny przykład z życia a ja dam przykład odwrotny. Czy np. takie organizacje jak czerwony krzyż każą sobie płacić za usługi? No właśnie. Polityka Cip softu opiera się na nabić sobie ile się da kasy i olać reszte(czyt facc). Tu zatracili się w kapitaliźmie i pozapomniali że robią coś co uszczęśliwa tyś graczy na świecie.
Jeśli niewieżycie że są mmorpg których twórcy są osobami którym niezależy tylko na pieniądzach to zapraszam na www.silkroad-online.pl
|
Wlasnie CipSoft zrobil cos, zeby latwiej Ci bylo grac a Ty wyskakujesz, ze Cie olewaja. Czlowieku, to nie jest czerwony krzyz, to jest praca. Sa ludzie, tacy jak tworcy tibii.pl, ktorzy robia cala strone i nie maja z tego niczego, przeciez nikt im za to nie placi. I chwala im za to. Ale ludzie z CipSoftu ciezko pracuja i w ten sposob pieniadze zarabiaja. Ja sie ciesze z wszystkiego co jest dla faccow, bo jestem faccem, ale niegdy nie uznalem, ze to nie fair ze wszystko dla pacc, a dla facc nic. Wkurzaja mnie ludzie, ktorzy pisza stos przeklenstw pod adresem CipSoftu, bo zamiast byc "czerwonym krzyzem", to maja czelnosc pieniadze zarabiac (no Ty przynajmniej nie klniesz na forum).