Zobacz pojedynczy post
stary 29-07-2006, 19:11   #116
Reiven_Thormund
Użytkownik forum

Data dołączenia: 19 07 2006
Lokacja: Za daleko

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Druid
Świat: Celesta
Poziom: 40
Skille: 21/26
Poziom mag.: 45
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MasterGos
@up
Moje zdanie już zapewne znasz dodam tylko jedno - niech tibia będzie 100% płatna. Niech płaci się co miech abonamet to może wam ry*@ zamknie że tibia jest pełna darmozajdów. Jest mnóstwo ludzi którzy chcieli by miec pacc ale ich na to nie stać(tak ja). Więc każdy walczy o swoje. To iż myślisz że każdy coś robi bo ma w tym interes jest błędne ,podałeś piękny przykład z życia a ja dam przykład odwrotny. Czy np. takie organizacje jak czerwony krzyż każą sobie płacić za usługi? No właśnie. Polityka Cip softu opiera się na nabić sobie ile się da kasy i olać reszte(czyt facc). Tu zatracili się w kapitaliźmie i pozapomniali że robią coś co uszczęśliwa tyś graczy na świecie.

Jeśli niewieżycie że są mmorpg których twórcy są osobami którym niezależy tylko na pieniądzach to zapraszam na www.silkroad-online.pl
Wlasnie CipSoft zrobil cos, zeby latwiej Ci bylo grac a Ty wyskakujesz, ze Cie olewaja. Czlowieku, to nie jest czerwony krzyz, to jest praca. Sa ludzie, tacy jak tworcy tibii.pl, ktorzy robia cala strone i nie maja z tego niczego, przeciez nikt im za to nie placi. I chwala im za to. Ale ludzie z CipSoftu ciezko pracuja i w ten sposob pieniadze zarabiaja. Ja sie ciesze z wszystkiego co jest dla faccow, bo jestem faccem, ale niegdy nie uznalem, ze to nie fair ze wszystko dla pacc, a dla facc nic. Wkurzaja mnie ludzie, ktorzy pisza stos przeklenstw pod adresem CipSoftu, bo zamiast byc "czerwonym krzyzem", to maja czelnosc pieniadze zarabiac (no Ty przynajmniej nie klniesz na forum).
Reiven_Thormund jest offline