Zobacz pojedynczy post
stary 29-07-2006, 19:18   #117
Aex
Użytkownik forum

Aex's Avatar

Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Ostrz

Stan: Na Emeryturze
Imię: Eee.. co ?
Profesja: Elite Knight
Świat: Galana
Poziom: 57
Skille: secret
Poziom mag.: 6
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nitro
"Walczymy o swoje", ale kto wam powiedział, że cokolwiek w tej grze jest dla was? Gracie dzięki uprzejmości, tak uprzejmości CIPSoftu.

Tylko i wyłącznie posiadacz Pacc może powiedzieć, że mu się coś należy.

Nie stać Cię na Pacc? Nie mam nic przeciwko graniu przez was, tylko nie mówcie, że wam się coś należy. Nic nie dajecie CIPSoftowi, a oczekujecie, że z każdym updatem dadzą wam 3 tiquandy, 20 nowych potworów, 10 outfitów... Opanujcie się!

Czekam na kolejne (śmieszne) odpowiedzi.

@Edit@Up

Pokaż mi gdzie napisałem, że tylko Facc oszukują. Miałem na myśli, że narzekają, a i tak większość oszukuje.

Żal mi dla ciebie klawy dotykać . POzatym nadal pozostaje przy mojej wczesniejszej wypowiedzi " im dluzej facc gra tym wieksze prawdopodobienstwo kupna przez niego pacca ". Dodajac w updacie new tereny tylko dla pacc doprowadza raczej do zlosci faccowców ( co wlasciwie widzimy na tym forum ). Wiem ze to "robota za free" no ale jak muwi stara zasada biznesu: " nie włożysz- nie wyjmiesz" czasami lepiej popracowac za darmo, a co pozniej - sie zoabczy. W każdym razie lepiej zeby zatrzymali jak najwieksza liczbe graczy zanim znudza sie dyskriminacja z ich strony.
BtW: Wiem że twoje posty maja charakter czysto prowokacyjny jednak jakos nie moge sie powstrzymac zeby pozostawic je baz odpowiedzi.
Aex jest offline