@up napisales to samo co ja jakies kilka stron temu, niestety nikt nie chce pojac prawdziwej prawdy. Ludzie wola gowno prawde.
Knightci juz tak maja-jak nie potrafisz to nie pchaj sie na afisz.
Co do tego explo-dobry sorc wyleczy sie z udanego explo czarem exura. Wg mnie explo zaczyna byc przydatne na ludzi gdy jest ich na ekranie wiencej-wtedy trudniej pojac, ze ma sie o te 80hp mniej i MSy moga dokonczyc sprawe robiac jakies kombo.
Jeszce dodam histaorie z dzisiejszego popoludnia:
Kupuje runy w sklepie w Venore a tu po ulicy biega jakis RS z dwoma FE. Ja sobie kupuje kolejny bp uhow, nastepnie ide sprzedac jakis loot z plecaka. Po minucie wracam do dp a ten gosc czail sie na mnie w okolicy wejscia do domu na dream street (chyba 6). Zaatakowal mnie. Myslalem-MS na 40 powinien juz miec runy to lece do dp (nie bende ryzykowal). Jednak wpadlem na pomysl-podlece do niego niech chlopak mane strci przynajmniej

. Gdy zblizylem sie do goscia ten zamiast przerwac atak FE walil dalej jak idiota, po kilku hitach padl sam a ja nawet pz lock nie mialem. Loot oczywiscie moj.
Niby powinien mi gosc dac rade-duzo SD, mial manasy i uhy. Nieszczescia sie zadazja.
Number tuu:
Gildia zrzeszajaca pk chary ludzi z Eternii-Outlaw Aliance.
Kolega akurat byl w Kazordoon gdy rozpoczeli atak. Bylo ich okolo 40 a wszyscy nie mieli nawet razem 10bp run. 65 lvl EK dal sie strapowac, skutkiem tego byla smierc 4 osobnikow na 20lvlu i jego zgon. Pomimo posiadania duzej ilosci run dal sie zabic, poniewaz uzywajac exori i explo do wydostania sie nie mogl sie uhnac (krotki lag i z 900hp zrobilo sie 400, pozniej zamiast sie uhac walnol exori i padl.) W kupie sila panowie w kupie