Zobacz pojedynczy post
stary 29-07-2006, 19:29   #119
Reiven_Thormund
Użytkownik forum

Data dołączenia: 19 07 2006
Lokacja: Za daleko

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Druid
Świat: Celesta
Poziom: 40
Skille: 21/26
Poziom mag.: 45
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aex
Żal mi dla ciebie klawy dotykać . POzatym nadal pozostaje przy mojej wczesniejszej wypowiedzi " im dluzej facc gra tym wieksze prawdopodobienstwo kupna przez niego pacca ". Dodajac w updacie new tereny tylko dla pacc doprowadza raczej do zlosci faccowców ( co wlasciwie widzimy na tym forum ). Wiem ze to "robota za free" no ale jak muwi stara zasada biznesu: " nie włożysz- nie wyjmiesz" czasami lepiej popracowac za darmo, a co pozniej - sie zoabczy. W każdym razie lepiej zeby zatrzymali jak najwieksza liczbe graczy zanim znudza sie dyskriminacja z ich strony.
BtW: Wiem że twoje posty maja charakter czysto prowokacyjny jednak jakos nie moge sie powstrzymac zeby pozostawic je baz odpowiedzi.
Tu nie masz zupelnie racji. CipSoft dla FACCow robi udogodnienia takie jak wlasnie klucze, kolejka do tibii (najwieksze udogodnienie dla FACC odbierajace obnizajaca wartosc PACCa!) i temu podobne. A tereny dla FACC sa dla CipSoft nieoplacalne, poniewaz to wlasnie duzy tlok na normalnych terenach przekonuje ludzi do kupienia PACC. Wy sobie myslicie, ze CipSoft to grupa 13 latkow, ktora nie ma pojecia co to biznes. Wlasnie wprowadzenie tego systemu swiadczy o ich sprycie i inteligencji. Ale nie wszyscy to rozumieja.
Reiven_Thormund jest offline