Zobacz pojedynczy post
stary 29-07-2006, 23:20   #4910
natalek
Użytkownik Forum

natalek's Avatar

Data dołączenia: 14 06 2004
Lokacja: Katowice

Profesja: Elder Druid
Gildia: Perly Lotry
Świat: Calmera
Poziom: 61
Poziom mag.: 57
natalek ma numer GG 4831701
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Godek-mann
Kedziasty, Ty myślisz że ja kogoś mam zamiar przepraszać?????? Znam wiele osób, którzy są tego samego zdania co ja -.-. Nie żaluje co napisalem wczesniej. I g***o mnie obchodzą zdanie takich jak Ty, mam to poprostu w d***e.
P.S. Dzięki Gruby A wy dalej dawajcie sobie fotki, z awansami które można osiągnąć grając tydzien lub krócej
wbij 45mlv w tydzien ^^ good luck
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hero Gruby
Koles moze i mam sie za boga ale ciebie to g***o obchodzi wklejanie pojedynczych zdjec z advencami albo innymi osiagnieciami ktorymi mozna szybko osiagnac hmm...glupi pomysl pozdro dla kumpli i znajomych.
nie mam zamiaru wychodzic poza temat wiec to ostatni post w tej sprawie... skoro mnie gowno ze masz sie za boga to jego gowno moje screeny ^^ poza tym nie wklejam pojedynczych zdjec i nie tylko z adv`ami. Kazdy ma prawo do wklejania swoich zdjec nie zaleznie od lvla, ty nawet nie wiedziales o co biega w tym watku a juz zaczales sie wypowiadac i bronic kogos kto nie ma racji bo jest twoim kumplem... to mowi samo za siebie. za chwile dodam screeny zeby ktos mogl sie doczepic.

@edit:
swieze adv z dedykacja dla hero grubego i godka ^^

z dzisiaj dobite po DLach

a na koniec mlvl

a to z DLi jak zaczal mnie atakowac... mialem 500+many i full hp

a tu jakis stary fun jak qri afk`owalxD

Ostatnio edytowany przez natalek - 29-07-2006 o 23:39.
natalek jest offline   Odpowiedz z Cytatem