Temat: Berylia
Zobacz pojedynczy post
stary 30-07-2006, 01:31   #62
Telupeje
Użytkownik Forum

Telupeje's Avatar

Data dołączenia: 17 06 2004
Lokacja: Opole

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Igrexou
@all ownerzy althunusa

Wy razem wzięci wydajecie się mieć mniejsze iq niż ja sam... Chyba podobnie jak tetro uciekaliście ze szkoly żeby grać w tibie... Ehhh nie bede z wami gadał dopóki nie uznam że to jest konieczne, warte odpowiedzi
A moze po prostu nie wiesz jak odpowiedziec na moje pytanie; / Wciaz nie wiem czemu lepsze jest szarowanie z jakims bucem z polski niz z dobrym ziomem z hiszpani. Dla was zapewne dlatego, ze jakby was wych.ujal to byscie nie mogli pojechac mu wpie.rdo.lic; /

Dodam , ze skonczylem grac althunusem na 70 lvlu a hiszpanski owner zaczal grac na okolo 78 wiec z nim nie szarowalem. Chce jedynie wiedziec czemu szarowanie z hiszpanem jest glupsze niz szarowanie z polakiem. Skoro dla was to taki debilizm to zapewne macie w tej sprawie doswiadczenie: )

A co do uciekania ze szkoly grac w tibie, musze cie rozczarowac, ale to nie bylo konieczne. Berylia powstala troche przed wakacjami, a w wakacje raczej do szkoly sie nie chodzi wiec nie mozna z niej uciekac: ). Hiszpan dolaczyl do Zygmunta jakos pod koniec wakacji. Jako, ze hiszpan chodzil do szkoly wieczorem to mogl spokojnie grac az Zygmunt nie wrocil ze szkoly wiec nie bylo powodu do uciekania.
Tak wiec swoje porownywanie nas do tetra mozesz se w du.pe wsadzic, ponadto to, ze nie umiesz odpowiedziec na moje pytanie i czepianie sie przez to mojego IQ swiadczy jedynie o tym, ze to twoje jest niskie, nie moje. :- )

Ostatnio edytowany przez Telupeje - 30-07-2006 o 01:47.
Telupeje jest offline   Odpowiedz z Cytatem