Zobacz pojedynczy post
stary 30-07-2006, 02:13   #30
nepton
Użytkownik Forum

nepton's Avatar

Data dołączenia: 20 06 2006

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
Poziom: 165
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kamil00s
W takich sprawach zawsze beda pomylki, a myslicie ze nigdy sad nie skazala niewinego czlowieka? Rozwiazanie problemu BL jest bardzo proste - poprostu jeden czlowiek nie moze decydowac czy ktos jest winy (bo to jest nie wiarygodne dla innych graczy) jednak gdy wprowadzimy system punktow (karnych) BL staje sie bardziej wiarygodna, a w praktyce mialo by to wygladac tak (wedlug mnie jeden nick/gracza mozna dodac tylko raz a inni gracze co mieli przykre doswiadczenia z tym nick/graczem beda dawac tylko punkty karne plus komentarz temu nick/graczowi np.2-3 punkty jeszcze nic by nie znaczyly - margine pomylki. Taki sytem wedlug mnie jest wiarygodniejszy lecz jednak nie do konca doskonaly
hmm... oczywiście to lepsze od normalnej BL... ale w ten sposób stworzymy baze danych on NAJBARDZIEJ NIELUBIANYCH graczach P... no cóż, a to polska właśnie PP Myślę, że warto było by przynajmniej w jakiejść przedmowie, czy czymś takim zaznaczyć, że gracze będący na czarnej liście, mogli się tam znaleść z naprawde RÓŻNYCH powodów. Bo znam bardzo bardzo wielu "graczy" którzy wierzą we WSZYSTKO co znajdą w necie...

Pozdrawiam
nepton jest offline