Zobacz pojedynczy post
stary 30-07-2006, 10:12   #38
Van Rebeliant
Zbanowany

Data dołączenia: 11 08 2005
Lokacja: Straszyn k. Gdańska

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Saruman Army
Świat: Selena
Domyślny

"Jeśli się pomyle to mnie poprawcie"
JP II (Wielki)

1.
"Your account has been created. If you wan't to have full access to account you need to activate it in one weak unless it is deleted."
na BL po rejestracji konta.... eee czy tu nie ma byka? wiem że przyczepiam się do szczegółów ale tłumaczenie jest takie "Jeśli chcesz mieć pełny dostęp do konta, musisz aktywować to konto w jedną słabość(?) inaczej jest skasowane (?)"
wdłg mnie powinno być coś w stylu "you need to activate it in one week unless it will be deleted"
2.
yyyy w menu jest napis "Search charactrer" :> (ja tu tylko zwracam uwage na błędy żeby tibia.pl nie zasłyneła z doskonałej angielszczyzny)
3.
nie jestem pewien więc musi to ktoś potwierdzić bo nie jestem orzeł z angola
dla przykładu "Trinh Xuan has been hunting him sine 30-07-2006 08:11 becouse of: Murder on Nilho."
Becouse? yyy, jest takie słowo? xD
4.też nie jeste pewien ale... "You have to be loged in, to add a record." nie powinno być przypadkiem "You have to be logged in"?

Więcej waszych grzechów nie pamiętam, za wszystkie mocno pożałujecie, przysięgnijcie poprawe a uzyskacie ode mnie rozgrzeszenie, tylko do cholery poprawcie to bo to mnie rani

Ostatnio edytowany przez Van Rebeliant - 30-07-2006 o 10:22.
Van Rebeliant jest offline