Grając w Tibie można zarobić pieniądze poprzez zabawę (odbytem) w player killing !
Wybraliśmy jeden wygenerowany losowo przez naszą maszyne do lodów świat.
Mamy tutaj doskonały przykład:
Astera
Ponad 35.000 tibijskich rubli ukradł ten cfaniak Kicior na*******ając sdki na zielone napisy swoich ziomkow w vipach w reklamie czeko czeko tubki. Nie dali rady nawet czołowi gracze areny polskiej.
Ryc 1.0

Te wszystkie przychlasty graja razem w jednej drużynie przeciwko Kiciorowi.
Jednego już sparaliżowało i leży pod kocem jak rumun na poznańskim targu.Szkoda mi zioma.
Ryc. 1.1

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mamy fragment naszej rozmowy z Spirollem, jednym z uczestników owej bitwy:
(...)Kicior tak na*******ał po hedach, że aż rozpruł mi się backpack,a plate legi wrzynały się w dupe.Od tamtej pory łeb mnie boli...kurde będe musiał nosić kaptur.(...)
Ryc 1.2
Mamy tutaj graczy Tibii, którym Kicior na*****ł 500 fragow jedząc czereśnie.Teraz do końca życia będą jeść tylko kisiel przez słomke.
Ryc. 1.3
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mamy również fragment rozmowy z starym Kiciora:
Jestem starym Kiciora od dwóch lat. Nie wiedziałem,że konkretnie nabija hedy lepiej, niż zbiera pożeczki.Wyciągam z niego 3 kafle na tydzień.
Ryc. 1.4
Sołtys Łodzi jak dowiedzial się o wynikach Kiciora, kompletnie mu odwalilo. Dostał padaczki z niekontrolowanym wydalaniem moczu.
Ryc 1.5

Cały powiat radował sie trzy dni w piątek waląc się po głowie, symbolizując Kiciora walącego z sdka hedy.
Ryc 1.6
Nasi naukowcy informują, że żeby odwalać takie akcje jak Kicior, conajmniej trzeba odrzywiać się nieobranymi czeko czeko tubkami i Kinder Bueno.Słuchając przy tym płyty Kombi.
Koniec
P.S Tego newsa dedykuję :
@Kiciorowi - ma osrany łeb robiąc takie rzeczy
@Spirollowi - bo go bardziej polubiłem ;p
@Kojotowi - gdyż chciał być sławny i tez go polubiłem

@Elynowi - żeby zagościł u niego uśmiech na twarzy po śmierci

) ( strzeż się! może cie wykorzystam w kolejnych odcinkach !

)
@Wszystkim mieszkańcom Łodzi z której pochodzę ;]
@Mad Neo the Druidowi, bo fajny ziomuś i muszę go wyławiać z opresji ;p
@Pejczy ( psy są fajne, ale koty fajniejsze ;> Nie wchodzę w debate, bo w końcu tolerancja należy sie każdej grupie społecznej.
Fragment expose pana Kaczyńskiego: Nikt nam nie wmówi, że białe jest czarne !!