Zobacz pojedynczy post
stary 30-07-2006, 13:18   #81
Sebcio :)
Użytkownik Forum

Sebcio :)'s Avatar

Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Venore Market Street 6

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Naction
Świat: Refugia
Domyślny

Ku**a nie wiem moze jestes niedorozwiniety i za wszelka cena chcesz mi udowodnic ze botuje, nie wiem o co cI chodzi i wogole po co glupio komentujesz moje filmy. Nie wiesz NIC o tibi mowiac ze jak DL wali za 250 to zjada mi 100 many i 150 hp!!!!!!!! GOWNO PRAWDA !!

Panie specjalisto obejrzyj byle jaki film z Anni jak knighci stoja na e-ringach i zobacz ze kiedy dostaja co ilestam sekund 2 punkty many odrazu redukuja one jaki kolwiek hit nawet wave!! Zapytaj sie tutora nie wiem kogo pozatym jesli jestes taki spec od faraonow to pochwal sie swoja postacia pokaz co osiagnales ? pewnie nic -.- Mah~ bije exori tylko tyle ze zadaje nim obrazenia od ognia przyjzyjcie sie dokladnie wlasnie wtedy dostalem combo na cala moja mane -.-

I PORAZ 100 POWTARZAM ZE NIE BOTUJE I NIE POZWOLE ZEBY JAKIS NIEDOROZWINIETY MALOLAT UBLIZAL MI TWIERDZAC ZE OSZUKUJE !

Pozatym ciesz sie gnoju od 1 sierpnia bedziesz mogl nazwac boterem kazdego... phi

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kajn
Tak miałbyś wieksze szanse na przeżycie bo zamist UHA dałeś manasa na ciemnym redzie + byłeś bez mana shielda więc nie wiem co chcesz powiedziec Brozynowi ale on ma racje i ja też mówiłem czemu nie UH

pozdro
Z! manashieldem Panie wszechwiedzacy Z!

To ze dostalem hity na mane oznaczalo tylko i wylacznie to ze skonczyla mi sie MANA !!!!!

ZOBACZ DALEJ ZE DOSTAJE HITY NA MANE I NIE ROB Z SIEBIE TOTALNEGO IDIOTY!

POzatym ja jestem magiem a wy nie i przezylem juz nie jedna kryzysowa sytuacje bo ta postac jest wybitnie na nie narazona i nie komentujcie jesli sie nie znacie a obejrzyjcie dokladnie film i zobaczycie ze mialem manashielde bo nie jestem idiota zeby wchodzic do faraona nie wrzucajac nowej przed tp -.-

zreszta nie mam do was sily banda 12 letnich kretynow...
nie wiecie nic o franiu sorcem o mana shieldzie i o faraonach,
a kazdy co ma za grosz skilla i troche wiecej od was rozumu jest ZYWYM BOTEM!

c ya

Klik!

Demon Helmet Quest by Naction

Klik!

Ostatnio edytowany przez Sebcio :) - 30-07-2006 o 13:28.
Sebcio :) jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.