Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Caerlionne
Ciekawe czemu Polscy powstańcy nie wysadzali się w powietrze w środku niemieckich miast.
|
Bo nie mieli takich możliwości? Myślisz, że gdyby mieli taką możliwość by tego nie robili? Ofkors chyba, że ty ojczyzne uwazasz tylko za kraj w ktorym zyjesz. Patryiotyzm, czy to słowo Ci coś mówi?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Caerlionne
Tak na marginesie. Na necie widać dużo komentarzy na temat "Izraelskiej propagandy". Szczerze mówiąc to nic takiego nie zauważyłem. Za to zauważyłem jak w Wiadomościach Maciej (?) Woroch opowiadał ze łzami w oczach o cierpieniach Libańczyków. Dlaczego nie pokażą tego konfliktu ze strony Izraela?;s
|
Bo do jasnej cholery za przeproszeniem nie Liban jest agresorem >.<.
A teraz spójrz na to ze strony NORMALNEGO obywatela Libanu?
Leży sobie na plaży chce odpocząć od tego całego stresu...A tu co? Checa...
Izraelscy żołnierze wpieprzają się na plaże i Cię zabijają...Ale przeciez oni robia to w imie walki z terroryzem chwała im za to!...
Mojego kolegi ojciec wyjechał do Libanu, przed wojną 3 dni po jego przyjeździe zaczęła się ta cała wojna... Cały czas przesiaduje w schronie...
Liban nie wyrządzi zbyt wielkich szkód tymi swoimi Katsyuschami (?)
Izreal bombarduje, żeby Liban "klęczał na kolanach" a później "dobije tylko leżącego"
Rozumiem obydwie strony jednak mimo wszystko uważam, że zabicie 2 izrealskich żołnierzy nie było warte tylu Libańskich żyć...
To by było na tyle.