Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Chessterr
Ale go wykorzystywali, tego nie zaprzeczysz. On był dla nich masyznką do pieniędzy. Zrobili na nim wielkie pieniądze. A on chciał śpiewać. WPadł w narkotyki, to są kulisy show biznesu. Jednak czemu mu nie pomagali z tego wyjść?
|
Czytajac twoje wypowiedzi mam wrazenie, ze potwarzasz uslyszane historyjki majace na celu zrobic z Ryska wielkiego meczennika wykorzystywanego przez wszystkich wokolo, takze przez ludzi z Dzemu. A prawda niestety jest inna. Czlonkowie zespolu Dzem byli jednymi z nielicznych ktorym zalezalo na tym, zeby przestal cpac. Moze chodzilo o kase, moze nie - nie mi to oceniac, ale wiem, ze nie raz wyrzucili go z zespolu bo cpal i upijal sie. Potem on szedl na detoks, zapieral sie ze juz wyszedl z tego, wracal do zespolu... i cala historia sie powtarzala. I zamiast polecac "Sie macie ludzie" obejrzyj sobie "Skazany na bluesa"
Cytuj:
Pokrzywdzony ten dżem, to wszystko wina tego Ryśka co nie? Daj se lepiej spokój, bo nie wiesz co piszesz...
|
Czy to naprawde wazne czyja to wina? Zmarl cpunek i tak juz jest. Na swiecie umiera wielu cpunkow. Jedno wiem napewno: to nie Dzem go zabil, tylko narkotyki. A teraz ludzie staraja sie zrobic z Riedela wielkiego guru, czlowieka silnegi i pokrzywdzonego przez najblizszych. A prawda jest taka, ze koles byl mieczakiem i poza glosem i tekstami nie mial dla swiata nic do zaoferowania.
Cytuj:
Czy tylko o takich ludziach można pamiętać?
|
TO moze zrobmy festiwal dla mojej babci? W czym jest gorsza od Riedela? Ona przynajmniej nie cpala.